fredag 10 maj 2013

Den lilla linslusen!

Douglas har helt plötsligt växt ur sin garderob! Byxorna hänger som om katten har dött och t-shirtarna sitter som ett tajt korvskinn. De växer så att de knakar de små liven, det är en sak som är säkert!
Men det är heller inte det lättaste att köpa kläder till honom... Det är mycket suck och stönande om jag köper något som han inte tycker om. Så idag åkte vi upp till KappAhl (som dessutom just idag hade 25% på ett helt köp) och han fick välja precis det han ville!
Han hittade lite och blev mycket nöjd med sina köp! Efter shoppande drog vi ner till stranden och fotade kläderna och Douglas. Den lilla linslusen vill ju så klart visa upp vad han investerat i för snygga kläder;-)
Nya jeans. Tighta nertill, lite baggy upptill, precis så som Douglas gillar! En snygg jacka/tröja som han fann på rea, en kvar och den i rätt storlek!
 Röda snygga shorts/chinos och en enkel t-shirt till det!
 Simpson ska det va! Att den där figuren är så poppis ännu?;-)
Även jag fick en snygg enkel tröja med en stor snygg guldig stjärna på ryggen! Kärlek vid första ögonkast och denna är jag helt säker på att jag kommer att bo i sommar! Finns även i svart HÄR!! Och JA det blåset en del på stranden ja!;-)
Även Alfred fick en liten påse! Han var dock inte med och shoppade så han fick inte välja själv. Men köpet blev godkänt iallafall;-)!
 
Kan verkligen tipsa er om att shoppa loss just idag på KappAhl. 25% rabatt på HELA köpet!! Verkligen superbra och själv "tjänade" jag 300 kr på hela mitt köp! Perfekt, då kan jag lägga dessa pengar på något annat roligt!! (Eller tjänade och tjänade, det där kan man ju diskutera, men i mina ögon så tjänade jag iallafall 300 pix idag!! *fniss*)


3 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!