lördag 4 maj 2013

Hej från sängen!

Här ligger vi, trängs och har det gött i vår säng denna lördags kväll! Hockeyn brusar på i bakgrunden och jag är totalt ointresserad av skiten... Men det är inte grabbarna, nej då dom måste givetvis kolla... Jo jag tycker lite synd om mej själv som måste ha på det en lördag kväll;-)
Alltså seriöst, vi måste nog tänka på att bygga ut vår säng nu. Lägga till en säng på sängen liksom. Ja för det är trångt och fossingar, armar och ben trängs och bullas upp i min arma kropp...
Just för tillfället har det varit väldigt lugnt på den fronten att de kommer på natten och ska sova hos oss. Receptet på det är att alla 3(!!) ligger i Fabians rum och sover! Alfred och Douglas trängs på en madrass på golvet och Fabian ligger i sin säng som en kung.
Att egentligen så skulle dom ju inte behöva några rum alls, nu sover dom ju inte ens där och alla miljoner leksaker som de har på sina rum leker dom ju aldrig med ändå. Vi skulle lika bra kunna flytta till en 1:a och bara ha en enda stor madrass på golvet, tv, 5 stolar och ett köksbord;-)

Nu funderar jag på att stoppa ner näven i ostbågspåsen och hälla upp ett glas cola! Egentligen borde jag inte vara sugen med tanke på att vi nyss är hemkomna från ett 75-års kalas med masssssor av underbart god mat. Men jo jag är faktiskt väääldigt sugen och jag tror banne mej att jag ska unna mej det nu!
Med detta säger jag hej från sängen och önskar er alla godingar en riktigt skön lördagskväll!

5 kommentarer:

 1. Hahaha, visst är det märkligt... man köper ett stort hus för flera miljoner... och nyttjar 1-2 rum...

  SvaraRadera
 2. Min syster och man köpte 2 st 120 cm sängar så att hela familjen skulle få plats ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det går över.
  Jag lovar! :)

  SvaraRadera
 4. För att motivera dig till att sluta stoppa i dig onyttigheter som du nämner till som tätt och att du gärna vill komma i form till bröllopet. Klipp och klistra ihop ett ark med bröllopsaker kanske ett foto på din klänning och när du känner dig sugen så kan du kolla på den och påminna dig om varför du bör låta bli allt gotte och ist välja bra alternativ typ lite god frukt eller grönsakstavar?
  Bara ett tips! :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!