fredag 29 januari 2010

Vecka 35!

Nu är jag sprickfärdig och det är något som jag verkligen kan garantera... Men jag tror att magen har börjat att sjunka lite! Har fått en del kommentarer på det oxå. En kommentar som jag fått av min älskade sambo är jag jag nu ser ut som en lastbilschaufför... Hängig buk och liten röv... Så snäll är han mot sin gravida tjocka sambo;-) Men jag vet att han älskar mej för hur jag ser ut och då speciellt om jag ser ut som en lastbilschaufför;-)!!
Mina ben är som stora stockar och jag börjar bli mer och mer lik mig som jag såg ut med de andra 2 graviditeterna!

Måste säga att jag mår ganska bra nu iallafall. Förutom att den där tröttheten kan ta död på mej... Det är nästan så att jag inte vill gå och lägga mej på kvällarna för att jag vet att jag bara kommer att ligga där och vrida mej för att hitta en skön position att sova i. Och när jag väl somnar så vaknar jag av mina egna elefant snarkningar... Tungan är som ett sandpapper och då är det bara att hälla i sig en massa vatten.... Plus att jag nog har världens minsta kisseblåsa. Ungefär som en myras skulle jag tro.... Ja i vilket fall så är det nu inte så länge kvar!!!

Jag börjar bli riktigt nervös nu. Och förlossnings rädd.... För om det nu skulle dra igång så blir det nog en vaginal förlossning. Och jag är verkligen skiträdd. Har verkligen inte ens tänkt på någon av mina andra förlossningar på detta viset innan... Kommer jag då att klara av att föda ut den?

Jag tror att den kommer att komma i helgen, och då med ett snitt... Eller det kanske bara är önsketänkande;-)

Bebben är heltokig därinne. Tror nästan att den håller på att möblera om i min mage. Den nyper mej och det känns som om den drar en skruvmejsel fram och tillbaka innanför magen. Så fort jag äter eller dricker något så sätter den igång med sina hickningar. Den hickar så hela magen skakar;-)

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.
Douglas V35. Sista kortet innan han föddes i v 36+0. Vattnet gick i v 35+5!

Alfred V35. Hela 6 veckor kvar innan han ville titta ut här!

V35 med bebben. Ja ni ser ju själva att jag är mycket större denna gången. En sista gissning på vad det är som bor i min mage?!!

9 kommentarer:

  1. Fina du ;) jag tror det är en Charley... tolka det som du vill (både flickor och pojkar kan ju heta så..) / HM

    SvaraRadera
  2. Tycker inte du ska oroa dej ifall det sätter igång inom kort för kejsarsnitt kan dem fixa hur akut som helst...jag fick som sagt göra akut snitt m Felicia från det att dem kom fram till det och att hon var ute tog inte många minuter och vaken var jag så det blev ett fint möte ändå :-) all lycka,tänk positivt samt att ibland får man lägga sin tillit i händerna på dem som har kunskapen och förlita sej på att dem vill dej och ditt barns bästa...kram,Kate.

    SvaraRadera
  3. Åh, nu har ni snart en Bebbe i eran famn!

    Duktiga du som tagit kort under graviditeten. Jag har bara ett kort från varje graviditet, o. då kan man inte alls jämföra så bra som du kan göra. Kul att se! Jag gissar på en pojke i magen....

    SvaraRadera
  4. Jag är också orolig inför förlossningen. Har du dåliga erfarenheter eller känns det olustigt ändå?
    Är i v.34 själv, så vi ligger rätt lika. :D

    SvaraRadera
  5. lycka till:) håller tummarna för er! Tror det är en stor klump t tjej som chockar alla;)

    SvaraRadera
  6. ååå vilka underbara kort!!
    Jag tror att det e en tjej..du är större och har mer en "tjejmage" den här gången :)
    Lycka till gumman!!
    Har du helt bestämmt dig för vad du ska göra..snitt eller vanlig???
    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Vad roligt att jämföra sådär :)
    Spännande!
    Fin blogg med!

    SvaraRadera
  8. En Flicka tror Jag ! På känsla!Hoppas allt går bra /Maria

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!