lördag 2 januari 2010

Vecka 31!!

Dessa sammandragningar och värkar som jag nu får var och varannan kväll håller jag på att bli tokig på.... När man sover dåligt och mår allmänt skit så blir inte humöret heller på topp. Känner att jag knappt orkar med mej själv just nu. Då är det inte lätt att ha 3 st till i familjen som man ska ta hänsyn till....
Jag har ett sånt fruktansvärt tryck neråt mot min rumpa. Jag vet inte vad det kan bero på men det ger mej en del smärta iallafall. Det kanske kan bero på att jag sprack så mycket med Alfred och att det är i ärren som jag har ont med tanke på att det är så stor belastning just nu... Men nu är det bara att bita ihop för nu är det bara 9 veckor kvar!!!! Fatta om 9 veckor är vi 3 barnsföräldrar och ännu en ny prövning i livet!
Pyret har lugnat ner sig väldigt mycket nu i magen. Den sparkar inte alls så mycket som innan, bara lite på kvällarna och då känner jag tydligt varje lite rörelse, en liten fot som sparkar utåt på ena sidan samtidigt som det putar ut ett litet huvud i mitten av magen!!
Jag njuter varje gång jag känner bebben och försöker verkligen att komma ihåg den känslan om hur det är att ha en sparkande bebbe i magen i mitt huvud!!

Nu börjar bristningarna att komma på allvar. Jag är väldigt noga med att smörja in min kropp och mage, men de har lyckats att komma iallafall. Inte så vackra men jag är stolt över dem! Jag kommer alltid att få bära med mej dem och veta att det är mina älskade barn som gjort så att min mage ser ut så där. Det är ju mina kärleks stigar!!!

Tyckte att jag var tjock innan. Men det är inget vad jag är nu.... Jag bara jäser och jäser för varje dag som går och magen är nu gigantisk. Börjar redan tycka att det är jobbigt att böja mej framåt för att sätta på mej skorna. Och då kan ni ju tänka er att det är ett helt företag att klä på barnen deras ytterkläder....

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

3 kommentarer:

  1. vilken kanonkula =) ser helmysigt ut och snart så är det över..... Hoppas att nyår var mysigt och att 2010 blir ett kanon år både för dig och din familj. kram

    SvaraRadera
  2. Vilken MAGE!!! Men snart blir det andra bullar!!! ;)
    Spännande för er! Stor Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin mage!!! (Blir allt lite sugen):-D
    Visst är det en speciel känsla när man känner bebisen i magen, det är helt underbart!
    *Kram*

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!