onsdag 6 januari 2010

Eld....


Igår hade vi bästa vännerna på lite mys här hemma. Vi åt och spelade lite spel. Jonas gjorde en mysig brasa. Vi satt här i godan ro och tyckte att det började lukta lite bränt och det började osa här inne. Vad kunde felet vara. Kollade lite på spisen, inget som rökte in. Var det en fisklukt som kom? Vad är det som luktar? Vart kommer all rök ifrån? Helt plötsligt märker Jonas att det har halkat ner en duk på röret på den öppna spisen... Tyvärr blev det inte mycket kvar av den fina duken, men vi klarade oss iallafall med bara lite rök i våra lungor!!!
Det blev en ganska sen natt och när vi väl lade oss så vaknade Alfred till. Han kom in till oss och sedan började cirkusen. Framåt 3 tiden somnade alla in. Men DÅ ringde telefonen. Något fyllo råkade ringa fel:-( Så då var cirkusen igång igen och framåt halv fem tittade jag sista gången på klockan och somnade sedan in därefter..... Så jag känner mej inte så kaxig idag. Det får nog bli både en och 2 middagslurer idag!!!
Snön den bara vräker ner! Det måste ha kommit över 2 dm inatt och kylan håller i sig. Nu visar tempen -13 och det är helt otroligt vilket vinterlandskap vi har fått i småland!!! Grabbarna är ute och skottar och barnen bara myser i snön!

Magen har skött sig väldigt bra de sista dagaran. Jag har mått bra och inte alls haft så mycket sammandragningar. Men idag vaknade jag upp och min mage är åter igen stenhård och jag har en molnande värk. Så idag ska jag verkligen inte göra något ansträngande bara vila. Det kan ju vara för sviterna sedan igår när vi städade bort julen..... Så det får jag sota för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!