tisdag 26 januari 2010

Bebis drömmar!!

Brr höll på att frysa arslet av mig idag när jag skulle skjutsa barnen till dagis. -18,5 grader.... Det är inte lätt att klä sig nu, speciellt när det är på håret att kunna knäppa vinterjacka. Tur kanske att man inte måste vara ute så mycket...

Douglas på BB

Har haft sällskap av 2 grabbar inatt i sängen. Inte då min sambo för han sover ju som sagt i vår gästsäng. Men de andra 2 luffarna som vandrar omkring på nätterna och som oftast hamnar hos sin snälla mamma;-) Vet inte riktigt hur detta kommer att gå när bebben väl kommer med 3 sparkande barn i sängen;-) Men jag vet att allt kommer att lösa sig och det är inte alls ofta som Douglas kommer på nätterna längre. Men det gör Alfred. Och då redan klockan 12. Så honom kommer man få sparka ut när han är 15 år och inte längre får sova tätt intill sin mamma;-)

Alfred på BB


Inatt drömde jag att bebben föddes! Det gick så fort och jag hade inget ont. På 2 krystvärkar så hade jag honom i min famn!! Guuud va jag längtar nu. Men jag vet att vi letade efter vad det var för kön men hittade det inte. Men kom sedan fram till att det nog var en pojke iallafall.... Så sjuka drömmar man kan ha.

Jag är så fruktansvärt rastlös men ändå är jag kronisk trött. Går jag och lägger mej nu så bara ligger jag där och snurrar och tänker på alla andra grejer som bör göras innan bebben kommer. Det är precis som om det har låst sig för mej. Att jag tror att jag kommer att bli totalt handlingsförlamad bara för att vi ska få ett barn till. Och jag vet att efter de andra förlossningarna så har jag haft hur mycket energi som helst när jag kommit hem... Men ändå så vill jag att allt ska vara klart och i ordning innan den födds!
Är det normalt eller är det jag som är lite konstig;-)?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!