måndag 18 januari 2010

Måndag!!

Ännu en vecka på språng och äntligen känner jag att jag nu börjar "boa"!! Jag prickar av en punkt på min lista och snart är allt gjort innan bebben kommer.
Idag står det mera rensning på schemat. Känner att jag nu har börjat att komma igång med det och då får man inte sluta;-)
Men det känns i min stackars kropp när jag hållt på en hel dag och lyft och böjt mej upp och ner. Det resulterade i att jag nu börjar svälla.... Vattnet har letat sig till min kropp så igår tittade jag till på mitt ringfinger och kände att min förlovnings ring satt stenhårt och var nästan stasat. Jag slet som en liten blå och fick till slut av mej den. Men fick panik, var på väg och hämtade tången;-) Nu är den iallafall av och så är det bara att hoppas på att jag någongång får på den igen;-)!

Det är tur att jag redan ställt in vaggan. För bröderna Grunditz slåss om vem som ska få ligga i den. Så om den nu får stå några veckor och de får ligga in sig i den så är den kanske inte lika rolig att ligga i när bebben kommer!

Inatt kom inte John Blund och besökte mej förrens efter klockan 02. Fattar inte att det ska vara så svårt att somna på nätterna. Sista gången tittade jag på klockan och då stod den på 02.05.... Men när morgonen närmar sig så är jag som en död sill och vill inte alls gå upp när barnen vill det.... För det är verkligen ingen höjdare att ligga sömnlös och vrida och vända sig i sängen i flera timmar. Dessutom kommer dessa tankar som man absolut inte vill ha eller kanske vill ha? Ja i vilket fall som helst så börjar man tänka och då är det kört att somna:-(

Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Daxs för operation rensning!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!