söndag 31 januari 2010

Söndag....

Vaknade upp med en mycket oönskad gäst på min läpp.... Herpesblåsa....

Jag är så förkyld, har varit det hela veckan nu men blir bara sämre och sämre för varje dag som går:-( Så nu fattas det bara att febern ska komma krypandes oxå... Jag känner att jag liksom inte har tid med det just nu. Alltså att vara sjuk.


Det blev ingen bebbe denna helgen. Det var bara önsketänkande från min sida. Istället hade vi en mycket trevlig kväll hos våra vänner Uffe och Caroline igår kvälls! Vi åt världens godaste hemmagjorda pizza och tittade på robinson finalen. Fel gubbe vann.... Tycker att Sanna eller Mats skulle ha tagit hem skiten... Eller jag, om nu jag hade varit med;-)


Idag har jag, Jonas, min svägerska och Jonas bror varit inne på bio och sätt snabba casch! Ni som inte har sett den måste bara se den!! Skitbra var den och det gör ju inget att Joel Kinnaman är så snygg så man dör.


Nu ska jag och läppen gå och lägga oss och ta en kopp varmt te, för att kurera oss.... Läppen är dubbelt så stor som den ska vara och det pulsera som fasen i den. Hade givetvis ingen smörja hemma... Så den har helt fått växa ännu friare under dagen... Hata herpes:-(

3 kommentarer:

  1. Jag ser framför angelina jolie läppar som putar och ser sexiga ut ;) Snabba cash står överst på min to see lista oxå. Läste boken, sjukt bra.... kram

    SvaraRadera
  2. Hatar också herpes. Har varit så hemskt sista 1½ året att jag fått medicin som jag ätit varje dag. Perfekt! För då kommer inte blåsorna!

    SvaraRadera
  3. Ett enkelt tips: Testa Compeed munsårsplåster -min livräddare!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!