torsdag 29 november 2012

Ni frågar jag svarar, del 4!

Ni trodde kanske att jag hade glömt bort era frågor? Inte då;-) Här kommer den 4:e frågan och den kommer från MALLA!
Hennes fråga lyder: Hur kommer det sig att du har så mycket Plain vanilla kläder? Alltså hur uppstod samarbetet med dem? (jag är lite avis på det samarbetet, därför frågar jag) :-)
Jag kom i kontakt med  Plain Vanillas för ungefär 4 år sedan, efter att ha sett deras smycken i en lokal butik här i byn. Jag blev tokkär i dem och bestämde mej för att några av dessa smycken skulle få flytta hem till mej!
För ca 2 år sedan började dom även att sälja kläder och jag blev totalkär även i dem!
Jag hade en morot när jag gick ner i vikt och det var att ju mer kilo jag gick ner, ju mer Plain Vanilla kläder fick jag köpa! Så mitt allra första köpte jag i december och sen har det flyttat in en hel massa i min garderob!;-)

För 2 år sedan satt jag och var så där sugen på att ha en tävling på min blogg. Jag mailade till Plain Vanilla och frågade om dom ville sponsra min blogg med en tävling! Så klart de ville!;-) (Jag visst på "långt håll" vem Johanna var (en av ägaren på PV.) Men vi hade aldrig träffats. Jonas och Johannas bror är gamla kompisar) Så med skakiga händer mailade jag och berättade vem jag var och om de var sugna på ett samarbete med mej!
Sedan den dagen har samarbetet blivit mer och mer och jag är väldigt glad att jag skrev de där mailet för 2 år sedan!
Vänskapen mellan mej och Johanna har blivit stor och hon är en underbar människa och en underbar skapare av både kläder och smycken!!!
Så vill man ha en tävling, samarbete eller annat så tycker jag att man faktiskt kan ringa eller maila till dem som man vill ha just de där samarbetet med! Vad har man att förlora liksom? Jo ett negativt svar, men då får man väl helt enkelt fråga vidare och hoppas på att nästa är mer positiv!;-)
Och här har jag bjussat på några av mina favoriter från Plain Vanilla som hänger i min garderob! Jag kan verkligen rekommendera er att klicka in er HÄR på deras webbshop, där det finns allt från nyheter till outlet!
Jag bor i mina kläder och jag känner mej alltid sååååå fin i dem!
Den här godingen är helt ny och visades på Plain Vanillas facebooksida förra veckan! Den kommer även att komma i svart nu till jul och jag är vääääldigt sugen på en sådan!
Moroten för att bli av med de sista kilona kanske? Japp så får det nog bli! Går jag ner mina 2,5 kg till jul som är ett av målen. Så ska banne mej denna underbaring få flytta hem till mej och pryda min kropp under jul och nyår! (Och så klart annars oxå;-))

5 kommentarer:

  1. Ja, de har verkligen jättefina kläder!
    På vacker kvinna! :-)

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Åh, vad avundsjuk jag blir - vill också ha allt det fina! Du passar bra i det!

    SvaraRadera
  3. fan med kläder du har! din bror

    SvaraRadera
  4. Vad roligt :-) Tack för svaret. Det är verkligen jättefina kläder! Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!