fredag 16 november 2012

Ni frågar jag svarar, del 2!

Näste man, eller kanske borde jag säga kvinna *fniss* är Fru H.
Hon hade många roliga frågor till mej, i löööv!;-)

1) vad är det du gör på jobbet?
2) favorit mat?
3) favorit uttryck? Eller sånt som du alltid säger utan att tänka på..
4) hur lång är du?
5) vad väger du?
6) vad var ditt drömyrke när du var liten?
7) vad skulle du göra om du vann, låt säga 3 miljoner?
8) en ovana du har?
9) favorit vin?
10) om/när du kommer till Stockholm, ska vi ses över ett glas vin då?

1. )Jag jobbar på in och utlastningen. De vi säga, jag bokar in lasbilar, lastar på lastbilar, packar bitar, fixar hem grejer, bokar ut grejer, med mera...
Detta är mitt vrålåk;-) I denna tillbringar jag nog minst 5 av mina 8 timmar varje dag på jobbet;-) I den susar (läs åker som fan;-)) jag fram och lyfter upp och ner pallar hela dagarna!;-) Hoppar upp och ner i den så där 1000 gånger om dagen och springer runt som en lite mus på golvet!;-)
 Här sitter jag dom andra timmarna;-) Ett väldigt varierat jobb och som jag trivs vääääldigt bra med!!!
2.) Favorit mat.... Oj oj oj va svårt...;-) Hade du frågat den frågan för 20 år sedan så hade det blivit BRYGGESNÄCKA! Och vad är det då? Det är räkor, curry, ägg, dill, grädde och ost och så in i ugnen på gratinering och så bröd till det! Egentligen en förrätt från början , men som min mamma gjorde om till en varmrätt. Det är såååå gott. Men nu tror jag måste säga buffé! All slags buffe! Älskar plockmat!
3.) Uttryck! *fniss* Nej jag vet inte, så jag var tvungen att fråga Jonas om detta... Han svarade: På fisens mosse! Och vad betyder det då undrar ju så klart ni? *asg* Jo i ett annat uttryck som kanske, det hängde på håret eller det var precis att vi hann...;-)
4 och 5.)  Jag är 1,70 cm lång, ja iallafall enligt mitt pass. Men jag tror att det var fel på deras mätsticka och att jag mäter  nog 1,69 idag;-)
Vikten ja... Den där förbaskade vikten som jag pendlar mellan värre än ett pendeltåg.... Sist jag vägde mej vägde jag 72,9 kg och det var 1 månad sedan. Jag vågar inte ställa mej på vågen med risk för att den har ökat upp... Vill inte förstöra min helg med det...:-/
Jag vägde ju 66 kg i april och sedan gick jag upp under sommaren till 75,4 jävla pannor... *bläää* Men nu så är jag ju på väg ner igen och där ska jag banne mej stanna! sen!!

6.) Mitt drömyrke när jag var liten var att bli polis! Ja det är lite av en dröm ännu faktiskt! Jag vet inte vad det är som lockar? Kanske är det uniformerna, pistolerna och att man får köra fort;-)
7.) Om jag vann 3 miljoner? Ja då skulle jag lösa våra lån på huset! Sen skulle jag dra ihop jordens största bröllop och gifta mej med min älskade Jonas!
Sen skulle jag packa in hela la familia och åka på en underbar resa i fleeeera veckor till ett varmt och soligt land!;-)
8:) En väääldigt ful ovana jag har, ja iallafall enligt Jonas. Är att jag svär något alldels fööör mycket.. Många fula ord hoppar ur min mun... Tyvär har det även hoppat över till små grabbarnas munnar. Så nu ska jag bli bättre på det, annars ska familjen tydligen införa en svärburk och då kan det bli dyrt för lilla mej;-)
9:) Jag har många favvoviner, men är kass på att prova nya. Jag snöar ofta in på ett och samma och sen köper jag dom i flera år! Just nu är dessa röda viner mina favoriter! Ligger på dryga 80 -90 kr flaskan och smakar mumma likså till mat och som att bara ta ett glas!
10:) Ja men SJÄLVKLART ska vi träffas om jag kommer till storstaden! Sååå roligt vore det att få träffa dej in the real life Fru H!!!!;-)

4 kommentarer:

  1. Wow! Tack för alla svar! Åh snyggt illustrerat med bilder och allt! Du verkar ha ett roligt jobb där du får utlopp för mycket. Ang. vikten och längden så kan vi nästan ta varandra i handen!! 168 enligt passet men har nog krypt till 167 och väger mellen 70-72.
    Vinet måste jag testa för har inte druckit några av dem och ditt uttryck har jag ALDRIG hört :-)
    Ser fram emot att ses!

    SvaraRadera
  2. Oj....det var mycket om mycket, vackert så!
    Skriver själv lite om "jobbet" idag!
    Ha en fin helg!
    Kram ifrån Oumberlige Peter!

    SvaraRadera
  3. Jättekul att läsa dina svar! :)

    SvaraRadera
  4. Va kul att få läsa lite mer om dig. :) Mer sånt!!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!