tisdag 20 november 2012

Det är större risk att himlen ramlar ner....

Herreguud... Ser ju för sjutton ut som en ligist som sitter fast i ett fängelse... Ögonen ser ut som om de håller på att hoppa ut genom skallen och jag tror minsann att jag är en gnutta vindögd;-)
Ja ja, men ni vet ju att jag egentligen är snygg så jag bjuder på denna bilden...;-) *OBS ironisk som fan*
Jag köpte mina lotter idag! En liten gnutta av pirr i magen är det varje gång som jag skrapar dessa lotter. Man kan ju liksom aldrig veta. Kan de vara min tur dena här gången? Står det 30.... kr eller 30 000 kr... Eller kanske 3 miljoner? Nej jag lyckades bara skarpa fram 2 av varje... Fan det är ju större risk att himlen ramlar ner på mej än att jag skulle vinna på dessa lotter....
Hade jag sparat alla mina pengar som jag slänger ut på dessa papperslotter varje månad så hade jag nog snart haft så mycket pengar att jag iallafall hade kunnat bjussa familjen till på en weekend till åtminstånde high chaparall ;-) *fniss*
Men hoppet är det sista som lämnar en sägs det, så jag kommer att fortsätta köpa mina lotter och skrapa dom tills mina fingrar blöder...;-)
En dag kanske den magiska summan står där och jag kan göra flera av mina drömmar som jag drömmer!
Och JO man blir lyckligare av pengar, det spelar ingen roll vad folk säger. Så de så! ;-) Allt kan bli så mycket enklare, jag slår vad! ;-)

4 kommentarer:

  1. Klart som fan att man blir lycklig av pengar för som du säger - allt blir så mycket enklare !! Jag hade inte begärt flera miljoner men ett par hundratusen hade väl inte varit helt fel ;)
    Men nu ska man väl vara glad att man har ett jobb och mat på bordet och att man är frisk eller hur....fast...tänk om...( tror jag ska köpa mig en triss imorgon ändå )

    SvaraRadera
  2. Chansar man inte så kan man ju heller inte vinna. :) Hoppas att du drar hem storkovan snart!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Men om man inte satsar så kan man ju heller inte vinna! Vi körde lotto i tioveckors system eller vad det heter ett tag men vi glömde ju alltid av att rätta. Då skaffade vi sånt där spelkort och kunde spela på nätet istället. Där fanns det ju skraplotter också... Satan va fort det går att skrapa och köpa nya... Så det slutade jag med för att inte bli ruinerad. Men nåt borde man ju. För lite pengar skulle ju underlätta vardagen.

    SvaraRadera
  4. jag glömmer alltid köpa lotter och ja, då vinner man då aldrig heller :P

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!