fredag 16 november 2012

Fredag hela dagen lång!

Jag älskar fredagar, den bästa dagen på hela veckan faktiskt! Att sedan sluta redan klockan 14 på fredagar gör stor skillnad vill jag lova!
Efter hämtningen idag så bara skönk vi ner i soffan och hängde jag och grabbarna. Jag mutade med lite godis så att jag bara fick vara ett litet tag medans de kollade på tv! Underbart vill jag lova! Och ja muta får man, speciellt när mamman i huset behöver slappa lite extra;-)
Efter 18 kom Jonas hem och då hade han köpt med hämtmat till oss och en pava rödvin! Underbart god kinamat, men så stark att mina läppar nästan domnade bort...;-)
Rödvinet rann ner lätt som en plätt i min strupe vill jag lova och de satt sig som ett *ding* i huvudet och jag känner mej en gnutta berusad;-)!
Känner att mina ögon hänger långt ner i knäväcken och inom några minuter kommer jag nog att somna här där jag sitter!;-)
Ljusen brinner ofta här hemma numera! Måste få lite ljus på oss när det annars är så mörkt och trist ute... Är förbaskad nöjd med mina ljusstackar som jag fyndade på kupan för bara några ynka kronor och som jag sedan spryade om till vita!;-)
By the whay... Appropå något helt annat... Råkade snubbla in på Carolina Gynnings blogg och fyyy faaaan va snygg hon är! Precis så skulle jag med vilja se ut och jag älskar hennes hårfärg!;-) Ja det var bara det jag ville säga;-)
Puss och god natt på er och ha en fortsatt riktigt fin fredagskväll!

1 kommentar:

  1. Ja jag håller med dig att fredagar är den absolut bästa dagen i veckan...om man är ledig alltså och inte jobbar kväll som jag gör ibland när jag har jobbehelg....då börjar jag 16 och slutar 22.00 och då är det inte kul precis. Men thats life...
    Ha en bra dag !

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!