tisdag 20 november 2012

Grön av avund....

Novembermörkret håller som ni vet på att ta knäcken på mej... Mörkt, mörkt, trist och trist vart man än vänder sitt öga...
Ljus, sol, snygga kropp, träning, värme... Ja alla desa statusar på fejjan som gör mej grön av avund... Jag vill oxå lägg ut och skryta att jag avverkat en mil i löparspårer! Lägga ut en skön bild på mina nakna tår som borrar sig ner i sanden på stranden. Men istället sitter jag här med de mörkaste ringarna kring ögonen och undrar om jag någongång kommer att få någon energi att ens ta mej runt 2,5 km...
Jag älskar fejjan samtidigt som jag hatar den för att statusarna gör mej såååå grymt spyfärdig avundsjuk...
Och klart som fan att man ska lägga ut såna statusar om man har presterat något så bra som ett grymt träningspass eller en underbar bild från en strand iThailand. De hade ju så klart jag oxå gjort!;-)
Idag ska jag köpa mej några lotter och sen så ska jag skrapa fram en storvinst och sen ska jag bokstavligt talat slänga in La familia i bilen och ta första bästa flygplan till ett varmt land och sen så kan ni ge er på att jag kommer att bombadera sönder fejjan med underbara statusar om hur skönt vi har det och hur jag sprungit en mil barfota i den sköna vita stranden!;-)
Jag lägger upp denna bilden som förställer mina ben från gårdagens step up! Gött pass och vet ni vad? Jag tror att latmasken är på väg ut ur min kropp.. Jo för jag börjar känna ett sug efter träningen igen, utan att jag måste tvinga dit mej!;-)
(Tror att mitt sug efter träningen igen beror på att Jonas har börjat att springa på kvällarna och ja då kan jag ju förstås inte vara sämre som den sanna tävlingsmänniskan jag är så måste jag ju "vinna" över honom! Ja även om han kanske inte tävlar mot mej, så tävlar jag mot honom;-))

9 kommentarer:

  1. Då håller jag tummarna på att du lyckas och skrapa fram en storvinst =)
    När det gäller statusarna på facebook tar jag dem med en nya salt numera. Vissa målar ju upp en bild där som inte finns i verkliga livet men dem vill att folk ska tro att det är så bra och att dem är så perfekta familjen osv. Förr kunde jag också känna en vissa avundsjuka pga det du skrev att den åker dit och den presterar så bra. Men jag har slutat med det. För som sagt, vem säger att det är så bra igentligen?? Sen är det klart att det finns undantag där också. Dem som är ärliga och inte förvränger saker. Det är likdant med bloggar igentligen.
    Hopps du förstår hur jag menar här... Ha en bra dag. Kram S

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för vinst på lotterna. Jag skulle också vilja vinna en rejäl slant!

    SvaraRadera
  3. Hade gärna bytt min bild på FB från Thailand mot dina barn och och din motivation med träning och snygga kropp och att du får gifta dig ;-)
    Livet är inte alltid som man vill att det ska vara ..
    Kraamis

    SvaraRadera
  4. Ja ibland vill man kräkas på alla lyckliga fejjan-statusar. Iallafall de som bara lever på ett sockerröret rosa moln och aldrig nånsin kan skriva om nåt annat än puttinuttiga saker.

    SvaraRadera
  5. Du är inte ensam,
    jag kan inte heller skryta med flitig träning el sand mellan tårna. Har ju inte ens jobb men mörka ringar under ögon finns ändå.
    Det mest spännande hos mig just nu är min plan hur jag skall göra för att sabotera grannen jävla piano. Skiter fullständigt i att han är frilansande musiker, skaffa en replokal då för helvete.

    Ha en härlig dag i novembermörkret!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Har inte Facebook men har får intrycket att det är ett skrytforum. Som en inbördes tävling vem som har det bästa livet. Tom solsidan gjorde ett avsnitt om detta. Detta är en anledning till att jag hitintills valt att inte ha Facebook, jag har ett tråkigt liv utan något större socialt umgänge och skulle bli helt deppig och avis om att läsa om alla som har det så himla mycket bättre än jag. Nej jag lever MITT tråkiga liv och är för det mesta nöjd med det då alla är friska och krya./ skånekullan

    SvaraRadera
  7. heja dig, hoppas latmasken försvinner!

    SvaraRadera
  8. Hejaheja hoppas att du övervinner latmasken. På FB så retar jag mig snarare på de som klagar hela tiden.

    SvaraRadera
  9. Alla anledningar är bra!! :-D
    Kram M

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!