söndag 18 november 2012

Inställd dejt och äcklig kyckling...

Igår hann vi bara komma innanför dörren efter hockeyn och så var det dax för kalas hos min mamma! På med snyggkläderna, baxa in tjuriga kalla ungar i bilen och ut dit på lunch!
Vi fick en supergod 3 rätters middag, bestående av kantarellsoppa, falsk fläskfile och en kladdkaka med ett täcke av kokos. Såååå gott och jag vill lova att det satt som en smäck!
Tycker att varje helg skulle vara så här lyxig, att man var bortbjuden både vid lunch och middag!;-) Härligt att slippa stå i köket och bara bli serverad!
Egentligen var vi bortbjudna till våra vänner på kvällen oxå. Men eftersom att de hade sjukdom i sin familj så blev vår dejt inställt... Jäkligt synd, men en ny dejt är redan inbokad! Japp för det gäller att planera varje lite helg in i minsta detalj nu när det är fullspäckade helger med julbord och andra trevligheter!;-) Och en dejt, de vill vi minsann få till!
Så istället blev det omtänk på kvällsmaten här hemma, räckmacka! Om det var gott? Åhhh jaaa, supergott! ;-)
Kidsen ville INTE ha äcklig räkmacka. De ville ha annat. Grillad kyckling kom de på att de ville ha efter myyyycket velande i affären...
Det fanns inte så mycket att välja på, men några grillade ben hit och dit. När vi kom hem upptäckte jag detta klistermärke. WHAT???!! Brasilianskt kött... De tar alltså in sånt kött, men det kostar lika mycket som svenskt... Helt galet irriterat...
Jag sa inget till Douglas, men när han tog en tugga av dessa benen så bara: -Urk, de där var inte gott utbrast han... De smakar konstigt och skinnet är alldels segt och köttet hårt... Så tog han en ur kronfågelns förpackning, och ja det var myyycket godare enligt honom...
28 spänn för 2 ben som dessutom smakade skit och som kom från Brasilien... Vad är det för skit vi tar hem hit till Sverige? Hur fan kan det bli billigare att köpa hem sånt? Fast att de kostar oss kunder lika mycket...?

3 kommentarer:

  1. Den där tre-rätters-middagen ser gudomligt god ut!!!
    Blä, vill inte ha brasiliansk kyckling :-(
    Ha en skön söndag,
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kunde knappt läsa ditt inlägg för jag tänkte bara på JACKAN! Guuu så snygg! Du måste skriva vart den kommer ifrån? Jofama? å halsduken - senapsgul! Byxor med dragkedja? Riktigt snygg outfit!! Den får du presentera igen =)

    SvaraRadera
  3. Låter som en kanonmiddag! Gud vad gott det ser ut!
    Myyyycket godare än kycklingen. Bläää....
    Kycklingarna har säkert urusla förhållanden och de som hanterar det har aplåga löner. :-P

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!