torsdag 8 november 2012

Att måla fan på väggen...

Jag har snurrat i sängen värre än en proppeler och tankarna har seglat iväg och avlös varandra. Den hemska tanken värre än den andra...
Jag är proffs på att måla fan på väggen.... Jag vet att man inte ska ta ut något i förskott... Men sån är jag. Mentalt förberedd liksom... Tror alltid det värsta, för då kan allt bara bli positivare och bättre!
Tårarna bränner hårt bakom mina ögonlock och frågorna stutsar runt i mitt huvud och inga svar finner jag... Nej jag har lovat mej själv att inte googla på dessa frågor, för då blir den där fan ännu större än vad han är kan jag lova...
Det dåliga samvetet har oxå tagit en stor tugga av mej... Douglas har klagat på magont och jag har liksom bara fladdrat bort det hela och sagt att det nog inte är så farligt...
Tack alla söta som har lämnat kommentarer, skickat mess och ringt! De betyder såååå mycket ska ni veta!
Dagens bild är från igår kväll när vi satt och väntade och väntade och väntade på att få komma in och träffa läkaren... Vi var något uttråkade...;-)

6 kommentarer:

  1. Är precis likadan, börjar helst med att se allt i nattsvart så det bara kan bli ljusare. Helst så där ljust så ögonen nästan värker... ;-)

    Fortsätter hålla tummar och tår.

    Kramiz Emma

    SvaraRadera
  2. Skriver här också. Jag är precis som du, målar alltid fan... Hoppas det löser sig snart!

    SvaraRadera
  3. Hittade precis in på din blogg, härlig mamma du verkar vara:) ville bars också säga att det ordnar sig säkert. Var med pm en liknande sak med min minsta. Vi trodde det värsta, googlade och krävde ner oss i det och när vi fick svar visade dig sig inte vara lika farligt. Jädra Google sätter griller i huvudet på en;) hoppas ni får positiva besked snart! Tack för titten!

    SvaraRadera
  4. Men åh. Tänker på er och hoppas att det inte är nåt farligt att oroa sig för.
    Kram kram!

    SvaraRadera
  5. Men åååh, det låter ju inte alls bra! Förstår att du är utom dig av oro! Hoppas att det inte är något alldeles för allvarligt. Kramar!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!