torsdag 8 november 2012

Han får mej att fundera....

Douglas fick välja själv imorse om han ville gå till skolan eller inte, han valde att gå! Men klockan 12:30 ringde min telefon och det var fröken Ida som berättade att Douglas låg och hade ont i sin lilla mage. Jag släppte självklart allt och åkte och hämtade honom.
Väl hemma gick vi och la oss i sängen och bara vilade. Magvärken och kramperna släppte nästan på en gång och han blev som vanligt!
Han får mej att fundera...? Vad är felet? Lite ont i magen då och då, så ont så att han måste åka hem och sen släpper det... Gluten? Lakotos? IBS? Inget? Sen blir han som vanligt, äter, springer, skuttar och skratta (och bråkar med sina bröder och är arg på sin mamma...;-))
Inget mer bajs. Nej han försökte, men nej det kom inget. Förmodligen vågade han inte ifall att det skulle bli ett till blodbad idag...
Han äter som vanligt och har inte fått ont i sin mage när han ätit här hemma. Men får ont i sin mage när han är i skolan... Mmm konstigt de där... Han får varje liten hjärncell i min hjärna att springa runt  därinne och fundera och vrida och vända på alla frågor...
Igår var det ju kladdkakans dag! Det missade ni väl inte?;-) Så klart hade jag tänkt fixa en kladdis till efterätt igår till La familia. Men istället satt vi ju på akuten. Så vi gjorde kladdkakans dag till idag istället;-) God var den vill jag lova och den var så där lagomt kladdig, mums!;-) (Det finns många roliga temadagar på året, så som pannkakans dag, grannens dag och toalettens dag;-))
Alla åt för glatta livet, alla utom Alfred som inte gillar såna här onyttiga grejer. En kanelbulle på sin höjd. Men inte såna här gottigheter inte...;-)
Alla är vi olika och tur är väl det. Men jag lovar att han inte ärvt de där inte-tycka-om-socker-och-onyttiga-godsaker genen efter varken sin mor eller sin far;-)
Han smakade iallafall en tugga och geggade med grädden lite, sen stack han från bordet;-)
Denna stjärnan han åt inte en tugga av kvällsmaten... Undra varför? *fniss* Jo för att han åt upp halva kladdkakedegen innan den åkte in i ugnen;-) Förmodligen fick han en sockerchock oxå, ja för han vägrar att somna nu ikväll... *suck*

4 kommentarer:

  1. Har D vänner i skolan är min spontana tanke? Ingen som är dum emot han?
    Att det är ångest som gör att han får ont i magen..
    Blod... kan va så att han sköter magen för sällan= hårdmage= krysta ut bajjes= hemorojde= kan spricka och då blir det"mycket" färskt rött blod. Det finns både ytliga och hemorojder som kan sitta innan för ändtarmen.... En tanke bara.
    PUSS

    SvaraRadera
  2. Det låter ju som om det kan vara lite stressrelaterat... Men ni får kolla upp saken närmre helt enkelt.. Den där kladdkakan hade jag då inte tackat nej till ;.-)

    SvaraRadera
  3. Stackarn, vad oroligt! Hoppas ni hittar orsaken snart iaf!

    SvaraRadera
  4. Nä usch förstår att ni är oroliga!! Hoppas ni får remissen direkt så ni slipper gå å fundera...
    ...för det gör man ju...:( Ta väl hand om er och krama killen från oss! Ni ska se att det inte är farligt, håller mina tummar! ❤

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!