måndag 15 oktober 2012

Zucchinichips

Jag googlar mycket på nätet för att hitta inspiration på nya roliga recept! Mest letar jag efter nya recept när suget skriker som mest i min kropp. Då söker jag nyttiga, MEN gooooda recept på typ snask och snacks;-)
Hur gjorde vi förr innan Internet fanns? Ja just det, vi läste hederliga kokböcker och delade med oss till varandra genom att prata med varandra i "verkligheten";-)
Jag har hittat en ny favoritblogg! Nu är ju jag och denna tjejen ljusår ifrån varandra och hon tävlar i fitness (heter det så) och är kroppsbyggare... Men hon lägger ut grymma recept och allt ser verkligen sååå smarrigt ut!
Hon använder sig så klart av mycket proteinpulver, vilket jag knappt vet vad är;-) Men nästa gång jag är i storstan ska jag inhandla detta och sen ska här används utav bara den;-)
Hennes blogg hittar ni HÄR!
Ikväll under kvällsmatsbestyren fixade jag till zuccinhichips! Och jaaaa vilken höjdare! Detta kommer att bli mitt fredagsmys hädanefter! Inget fett och ja nog är det nog knappt några kolhydrater heller?;-)
1 zucchini
Valfria kryddor, jag använde pizza kryddor och havssalt på den ena plåten och på den andra plåten lökpulver och salt!

Sätt ugnen på 100 C, gärna med fläkt om du har det. Skiva zucchinin tunt (men inte för tunt, då går de bara sönder). Lägg skivorna en och en, akta dig för att lägga dem omlott, på bakplåtspapper på en bakplåt och ställ in i ugnen i 60-75 minuter.(Men mina var nog inne i minst 1½ timme och då vände jag på dem en gång oxå) Titta till dem då och då, de är klara när de är krispiga.
 
Lycka till!
 
Och förresten... Appropå chips... Ni måste testa göra mina äppelchips oxå! Dom ska jag göra imorgon, dom är suuupergoooda;-) Klicka HÄR för att komma till receptet!;-)

6 kommentarer:

  1. Åh! låter super gott! Tack för tipset!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det får jag pröva här hemma. Kan låta bli godis, men chips... Aj då! ;-)

    //Emma

    SvaraRadera
  3. Åh det hade jag ju kunna provat med de slantarna av zuccini som blev över när jag gjorde min gratäng till middag juuu!

    SvaraRadera
  4. Såg supergött ut! Det måste jag göra! :)

    SvaraRadera
  5. Nån dag när jag har lite extra ork över ska jag nog testa dessa. Just nu är allt bättre än att vräka i mig stora mängder choklad - som jag gör!!!
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!