onsdag 24 oktober 2012

Jag är så klantig....

På förmiddagen stod jag som vanligt och fixade bland grejerna på jobbet. Jag skulle skicka iväg några pallar och skulle fästa på några lappar på dem. *pang*pang*pang och *miss* Vart tog den 4:e häftklammern vägen? Äsch jag slår en gång till och hårt utav bara den så kanske att den fastnar riktigt. *pang* Aj jag slog mej på fingret och svor en liten ramsa. Men vart tog häftklammerna vägen? Åh den satt så skönt i mitt finger istället för på en träpall...;-)
Jag bad min kollega att ta bort den, men han vägrade. Jag gick ut till mina andra kolleger, men nepp det gick inte att få ut den klammern ur fingret. Bara att sätta sig i bilen och åka till vårdcentralen...
Ja jag skämdes en gnutta... Komma dit för att ta ut en klammer ur fingret, hur klantig får man vara...
Jag fick snällt sätta mej och vänta (ja för väntade det fick jag göra... Idag var det visst pensionärernas tur att bombadera vårdcentralen för att de skulle få sin influensa vaccin...)

Läkaren som jag träffade var en full dansk äldre herre som nog fått sin legitimation från ett flingpaket... Herreguuuud, får läkare vara hur som helst? Nej jag går inte in på några detaljer utan bara undrar...
Iallafall tog han fram den stora tången och började dra och mumla något på danska... Han drog och han lirkade och jag tyckre synd om mej själv... Jo det gör faktisk väldigt ont att få en sån klammer rakt in i benet... Ja jag kanske är löjlig;-)
Så nu sitter jag här med jordens största bandage på mitt stackars pekfinger... Det är inte mycket till sår, men det gör faktiskt en gnutta ont...
En stelkrampsspruta, pencilinkur på 10 dagar á 3 gånger om dagen och ett ont finger. Så kan det gå när man är klantig och heter Karolin...;-) Säkert inte den första gången som jag få en sån i fingret, heller inte sista;-)
(Och ni får bortse från mina smutsiga och väääldigt fula naglar;-))
Stelkrampssprutan ja... Vet att jag fick en när jag gick i sjätte klass och blev så hemskt dålig av den. Hoppas att jag slipper det denna gången, har verkligen ingen lust att få feber och värk i kroppen nu... Eller förresten, det har jag väl aldrig;-)

12 kommentarer:

 1. Men jösses, din tosa! Det måste ha gjort skitont!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. aj aj aj vad ont :(

  Förstår exakt vad du menar med läkarna på Vårdcentralen!! Haha, de flesta här i vår lilla håla har fått sitt legitimation från flingpaket!

  SvaraRadera
 3. aj som fan!! här var det också vaccin för pensionärerna...massor med männiksor, men dom fick en separat kö :)

  SvaraRadera
 4. Men aj! Utav en häftklammer! Stackars dig!

  SvaraRadera
 5. AAAJJJJ!! Ta bort fingrarna nästa gång ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men din stackare. Gör ont i mig bara av att titta på bilden. Hoppas det inte värker allt för mycket. Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. AAAAJJJJJ!!! :-O
  Be arbetskamrater dra ut den? Är du inte klok??? Fast det är klart, men den läkaren kunde någon på jobbet säkert gjort en lika "bra" jobb om ni hade hittat en tång... :-P

  Kram M

  SvaraRadera
 8. Men guuud så hemskt !
  *aajjj*
  det måste ju ha gjort huuuuur ont som helst ?!?
  - åh, ryser så håren ställer sig på armarna... fy...
  stackars, hoppas det inte blir nåt' knas med det utan att det läker snabbt och bra...

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!