lördag 13 oktober 2012

En aning bitter...

När man får ett mess på ett vackert hav, en båt, en knallblå himmel och 20 grader varmt...
Självklart unnar jag kära Jonas detta... Men självklart är jag jäkligt avis.... Avis så att det nästan gör ont i bröstet... Jag vill oxå sitta på en båt mitt i havet och blicka ut över de glittrande havet, endast iklädd sommarkläder med en god drink i min hand...
Men nej istället sitter jag här i mina sunkiga myskläder, finnig, blek och tittar mer i mitt vinglas... Nästa gång är det banne mej min tur att dra iväg och gotta mej;)
Vem behöver sol, värme och goda drinkar när man kan sitta och titta ut på regnet, kylan och nakna träd... Som sagt, nej jag är inte bitter inte...;)

4 kommentarer:

 1. Frankrike, sol, värme, vingårdar och 10 vinjuntegirls. Dags att ta tag i vårt sparande snart!!!!! Vi skulle ju ha galet kul. puss

  SvaraRadera
 2. inte vore det helt fel att vara på varmare breddgrader just nu!

  SvaraRadera
 3. Häng på mig, jag far över till Egypten den 13 december och blir borta i 2 härliga veckor=)) Sköjar, då är det jul i sverige men jag är i alle falla där i Marsa Alam, så om du tycker att du vill vila, sola och dricka goa drinkar.. Häng på vetja=)))

  SvaraRadera
 4. Häng med till Playitas, Fuerteventura i mars! Lång tid att längta och spara ihop pengarna :-) Träning, sköna tjejer, skratt och bara rå om sig själv! Häng med! UlleBulle ska med!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!