fredag 12 oktober 2012

Ynka 0,6....

Dessa 2 veckor har jag nästintill skött mej exemplariskt med maten! Träning har det väl blivit så där med... Men några få timmar har jag lyckats skrapa ihop under dessa veckor!
Hoppade upp på vågen imorse i tron att jag skulle ha tappat minst 2 kilo. Men icke då, ynka 0,6 kg är allt som har hänt...
Men det är alltid en början och jag mår sååå mycket bättre i kropp och själ när jag äter bra! Liksom på något sett ren... Förstår ni då vad jag menar?;)
Jag väger lika mycket nu som jag vägde i november månad förra året... Och då bara rann kilona av mej... Jag undrar vad felet är nu när det inte händer så mycket? Har kroppen lagt sig på denna vikten som liksom är min vikt? Ja, för jag tror nästan att alla vi har en "ideal" vikt som kroppen är nöjd med och då är det väldigt svårt att få den därifrån... Själv är min idealvikt 6 kg mindre än nu...


6 kommentarer:

 1. Jag har fått lära mig att kroppen är krångligare än så. Det räcker inte med att stoppa i sig lagom mängd mat och hinna träna. För är du stressad och/eller sover för lite så går kroppen in i ett läge där den inte släpper ifrån sig nåt. Ifall att det skulle bli ett krisläge liksom. Så det gäller att ha alla bitar på plats.
  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Stress förstör kroppen och gör så att inte man går ner.
  Tro mig, själv varit där. Uschja vad stress gör!
  Ta hand om själen så kommer kilona börja rasa igen :)

  Styrkekramar!

  SvaraRadera
 3. Förbannat drygt när det inte händer ett skit! Själv måste jag ta tag i det här nu, har 19 kilo att tappa, har nu senaste månaden försök att tänka mig smal men det funkar inte alls, har inte gått ner ett gram ;)
  Så nej på måndag blir det nya hårda tag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. om jag inte minns fel så hade du en period förra gången du gick ned då du också stod still och var frustrerad...hang in there, det kommer! :)

  SvaraRadera
 5. Tappa inte motivationen nu, det kommer! Pepp!

  SvaraRadera
 6. haha... här är det dags att ta nya tag ! Vår badrumsvåg har varit utan batteri i 2 månader. Sist jag vägde mig visade vågen 56 - igår när jag ställde mig på den 60. Gissa om jag har lätt för att hålla mig för skratt !!
  Det är dags att skruva upp träningstempot ett hack tror jag !?
  KRAM

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!