lördag 20 oktober 2012

Konsten att bara vara!

Den här helgen har vi inget inplanerat! Ganska så skönt, även om jag älskar att vara med vänner och göra massor av saker så är det skönt och nyttigt att bara vara hemma och slappa! Jag har svårt för att komma ner i varv... Det är en konst att bara vara, men det är skönt att bara vara oxå...;-) Veckorna springer på och man stressar hit och dit och så kommer helgen då man bara kan vara och inget göra, det är svårt. Men jag försöker och jag njuter av varje stund helgen har att ge!
Idag har vi som sagt bara varit! Min tanke var att jag skulle ge mej ut på en skön löparrunda. Men det hamnade bara i tanken och inte i praktiken. Så istället gick jag i myskläder till klockan 12, for sedan iväg och solade och tankade massor av D-vitamin. Ja det behövs verkligen nu och tja lite färg skadar ju inte heller på bleka mej...;-)
Färgning av de gråa hårstråna blev det oxå, så nu är de ett minne blått! Ja iallafall i så där 4 veckor...:-/
Måste visa er denna underbara blus som är ny för veckan! En kompis beställde den på campadre, men passade inte henne så nu blev den min istället! Såååå snygg! 
När jag satte på mej detta så utbrast Alfred: -Men mamma du ser ju ut som en bonde i det där... Jodåsåatt... Tack för en liksom;-)
Nu ska jag packa in la famila i bilen och åka och handla mat för en tre rätters middag ikväll, mums!
 Dagens... Blus: odd molly/campadre, Jeans: People/Vero Moda

3 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt och inte det minsta likt en bonde ;)

  SvaraRadera
 2. En bonde?! Haha! Vilka välklädda, snygga bönder vi måste ha här i landet då. :-D

  Kram M

  SvaraRadera
 3. skönt att bara ha en slapparhelg utan måsten :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!