tisdag 23 oktober 2012

Torka aldrig tårar utan handskar....

Jag började titta på serien torka inga tårar utan handskar som gått på svt i 3 veckor... Jag kunde knappt sluta titta igår kväll/natt... Det satte sig verkligen låååångt in i mitt hjärta... (Finns att se på svt play)
Jag går här på jobbet och vill bara hem för att se på nästa avsnitt...
För er som inte sett det: SE DET NUUUUU!
Som sagt, den har verkligen etsat sig fast i min hjärna och när jag tänker på den så liksom nästan letar sig några tårar fram... *hua* *ryser*
Vissa gillar inte alls att se på såna "här" program.. Men jag gör, ju mörkare och jobbigare desto bättre.. Helst verklighetsbaserat, då är det bäst.
Alltså ni får verkligen INTE tro att jag är en sån där människa som njuter av att andra har/får lida. Men på någotvis så är det som att jag måste se på vissa saker för att få ett annat perspektiv på saker och ting och liksom njuta av mitt liv...
Konstigt låter det, jag vet... Men alla är vi olika och jag har ju aldrig påstått att jag är särskilt normal å andra sidan;-)

8 kommentarer:

 1. Hej, jag tror jag förstår hur du menar ^^ =) Ska kolla till den, men jag är sådan som inte orkar titta på det som är tråkigt, jag läser inte nyheter eller ser på nyheter på tv, jag vet att det händer, men mitt inre liksom pallar inte med och sen blir jag bara arg! =) Älskar fantasi.. får en att leva lite på annat sätt. =) ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Råka signera med mitt spel blogg, men klicka bara på Hemsidan. =)

  SvaraRadera
 3. Nu har alla skrivit så mycket bra om den serien så ikväll lär jag nog oxå börja titta! :)

  SvaraRadera
 4. Den griper tag!
  Min lille kille var statist i den. Scenen på skolgården.
  Men han syns inte i rutan ;)

  SvaraRadera
 5. Eftersom alla skrivit så positivt om den så måste jag nog titta. Får roa mig med det under morgondagen är jag ligger hemma och kurerar mig.

  SvaraRadera
 6. När branden på backaplan var -95 (tror jag?) läste jag ALLA artiklar och berättelser från de som varit där, som jag kunde hitta. Så jag känner igen din känsla...

  SvaraRadera
 7. Torka aldrig tårar.... är bland det bästa jag har sett. Väldigt gripande, och det är så man skäms för den okunskap vi hade när aids kom hit.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Har jag missat, läste lite om det nu. Får bli uppesittarkväll framför svtplay

  kramar

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!