lördag 13 oktober 2012

Barnloppis!

Jag och smågrabbarna åkte iväg på barnloppis här i byn på förmiddagen! Alltid kan man ju fynda något!
Alla var inte på humör och upplagd för shopping... Nej Alfred protesterade långt innan vi kom in på loppisen. Så han satt mest under bordet och ugglade;-)
Fabian hann även komma bort från mej (som vanligt;-)) Men en snäll mamma kom och sa till att han ropat efter mej! Vi kände inte varandra, men hon läser min blogg och kände därför igen både mej och Fabian! Lövli! Tack ännu en gång för att du sa till!;-)
Jag hade tänkt titta på ytterkläder till grabsen. Men eftersom att de inte var så upplagda och samarbetsvilliga på shoppingfronten, så svepte jag bara förbi på klädavdelningen och istället fick de välja varsin leksak! Hem kom vi med 2 spel och en stor barbie bil för ynka 50 lappen!
Alfred sitter redan och bygger med bondgården och leker med alla djuren!
Att vara på loppis kan vara uttröttande... Så här gott sover Fabian just nu på vårt hallgolv;-) (Och ja vi har skavda väggar.... Eller skavda och skavda... Vår knäppa kanin som numera bor i kaninhimlen) gnagde sönder våra gipsväggar... (ja han var galen, blev folkilsk och gick till attack när man kom i närheten av honom... Men ja det är en annan historia... Kan bara säga att det kanske inte var så konstigt att han blev folkilsk efter Alfreds turer med gåstolen jagandes honom...;-))

4 kommentarer:

 1. Folkilsken kanin?? Den har jag missat. Hihi! :-D
  Kul med lite fynd i alla fall. Men visst tar de på krafterna. :-D
  Kram M

  SvaraRadera
 2. Vad trist när de små inte är med på noterna, men oftast brukar man ta sig igenom i alla fall :-) Och du gjorde ju en del klipp! Kram

  SvaraRadera
 3. "Snälla mamman" här. Det komiska var att först när jag bara mötte dig vid leksakerna fick jag lite samma känsla som när man ser en kändis på nära håll =) Och lite kändis är du ju... ;) Ingen orsak, klart man säger nåt när ett barn letar efter sin mamma!
  /Lena

  SvaraRadera
 4. haha.. underbara unge !! Tänk när man var liten och kunde somna precis när och var som helst - det var tider det !! ;)

  KRAM

  ps, det är inte bara du som är bitter över bristen på socker - här finns en till som surar =!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!