onsdag 17 oktober 2012

En liten fråga....

En liten fråga bara....
Är det bara mina kläder som går sönder på magen eller kanske mer i den nedre regionen. Ja alltså inte vid muttan utan ja under navlen någonstans...?
Det blir små små hål där och det ser ut som det är en liten mus som bitit precis där... (Ja alltså inte den musen då..;-)) Nu är det ju ingen mus, så då tänkte jag att det möjligtvis kan vara tvättmaskinen. Fast det vore ju himla konstigt om tvättmaskingen "tuggade" sönder just bara mina plagg och precis där på magen....
Så varför blir det hål just där? Kan det vara för att jag jämt står vid diskbänken och drar? (Använder knappt aldrig skärp, så det kan inte heller vara vara det stora problemet)
Så varför får jag hål precis där? Någon med teori på det?;-)
Och ja, bilden föreställer en del av min överkropp och en del av min nedre region med hål på tröjan;-)

21 kommentarer:

 1. Har precis samma problem, utan någon lösning eller förklaring. Har också tänkt tanken att det är tvättmaskinen. Får kika in här senare och hoppas någon har ett bra svar och lösning. :-)

  Ha en bra dag! :-)
  //Emma

  SvaraRadera
 2. Känner igen det här, min teori är att plagget utsätts för slitningar i form av att magen tar i skrivbordet, matbordet, diskbänken... ;)

  SvaraRadera
 3. Samma problem här och min teori för mig är skärpet. Har börjat med linne under som tar "stryk" istället.

  SvaraRadera
 4. Min make lider av exakt samma syndrom men vi lyckas inte heller komma på varför hans tröjor får mini-hål precis i höjd med naveln...?
  Har nån lösningen vill jag också veta. :D
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Det ör inte så att dragkedjan på jackan hakar intyget just där? Det gör det på mig ibland och då blir det små fula hål:) maria ekdahl

  SvaraRadera
 6. Kul att läsa! Upptäckte i somras att tre av mina toppar hade små små hål på precis samma ställe......!!

  Använder inte skärp och sällan några dragkedjejackor..

  SvaraRadera
 7. Misstänker starkt att det är tvättmaskinen! Händer ständigt med vår förra tvättmaskin men inget nu!!

  SvaraRadera
 8. Jag lider också av samma syndrom. Har ej kommit fram till lösningen, men anar att det kan vara tvättmaskinen el. som du skriver att det blir vid diskbänken.
  Vill veta lösningen med, om någon sitter inne med den.

  Mvh/

  SvaraRadera
 9. Känner igen det... Så surt när det händer på nästan nya plagg.
  Det måste vara tvättmaskinen. Eller en kombination av tvättmaskinen och kvalitén på plagget kanske... Vet inte vad man ska göra åt det. Har ingen lust att köpa svindyra linnen och toppar för att se om det beror på kvalitén. Gör det inte det så kanske man har hål i en topp för 400 spänn. Not så kul...
  Kram!

  SvaraRadera
 10. det borde ju bli på allas kläder om det var tvättmaskinen...tänker jag. så nej, jag har inget bra svar :)

  SvaraRadera
 11. Njae, det där känner jag inte igen. Ni har inte mal i garderoberna eller så...? Fast vore konstigt om de bara bet runt naveln... Hihi! Du har inte en aggressiv navel? ;-)

  Kram M

  SvaraRadera
 12. Mina kläder fick också sådana tills jag började lägga bharna i påsar. Jag tror att det var krokarna. Men skumt att det bara är på magen!

  SvaraRadera
 13. Precis samma för mej, på typ alla toppar,billiga som dyra. Jag använder aldrig skärp eller tvättar mina bhar utan påse, men däremot är jag ofta å drar i topparna just vid magen. Alltså lite för å dölja lilla magen, upp med byxorna å ner med toppen! Tror faktiskt det är därför, för min del iaf:-) Mvh Jonna storck

  SvaraRadera
 14. Säkerhetbältet i bilen?

  SvaraRadera
 15. Det kan vara pälsängrar, att det blir hål precis vid magen kan bero på att man viker tröjorna och de kommer bara åt på framsidan.

  Kram

  SvaraRadera
 16. Det brukar bli så om man står/jobbar mot en bänk. Jag jobbar i butik och det blir lätt slitet där när man lutar sig mot kassabänken då det bli hårt mot hårt när knappen på byxan är innanför tyget!! Du helt enkelt sluta med att vila dig mot bänken :) hihi!!

  SvaraRadera
 17. Du måste ha mal i garderoben. :/ Ser ut så. Det hade vi med förut. Anledningen varför det blir bara på magen är förmodligen för att man viker tröjorna satt "magen" blir mest utsatt..?

  SvaraRadera
 18. Pälsänglar är ett hett tips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men då skulle det ju bli på alla våra kläder? Det är ju bara på mina och bara på mina tröjor...;-) Kram K

   Radera
 19. Har exakt samma problem som du med dessa förbannade hål i alla tröjer ! Misstänker att min mage/bilring putar ut byxorna där knappen sitter på byxorna och att detta då sliter på tyget på tröjerna.

  SvaraRadera
 20. Jag har inget garanterat svar men jag har googlat och läst en väldans massa bloggar och sidor med teorier.
  Det kan ju vara att man tvättar dem med buxor med öppen gylf ?
  Eller diskbänken man stryker emot?

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!