måndag 15 oktober 2012

Godkänd!

I somras var vi hos läkaren eftersom att vi märkt att Alfred hörde väldigt illa... Han började säga va till allt och till en början trodde vi att han gjorde sig till.  Men nej så var visst inte fallet efter en hörselkontroll. Han hade nesatt hörsel på båda öronen, så det var ju inte så konstigt att han hade sagt va till allt... Gissa om vi hade dåligt samvete för att vi hade trott att han hade gjort sig till? JA!!!
Idag var det återbesök på schemat och Jonas fick följa med honom dit! (Och gud va konstigt det känns att inte få följa med på denna läkarkontrollen. Det är ju alltid jag som skött sånt förut och nu liksom måste jag släppa den dä biten som oxå kallas kontroll och ja det är svårt...)
Idag blev han godkänd och hörseln hade blivit så mycket bättre! Röret som var kvar i ena örat (han opererades i februari -11 och satte dit rör, tog bort halsmandlarna och polyper) satt på trekvart, så det plockades bort och återbesök igen om några månader!
Nu håller vi tummar och tår för att vätskan bakom trumhinnorna (?) håller sig borta... Dock har han börjat snarka igen och JAAA vääääldigt högt och irriterande;-) Men jag tror att polyper kan växa ut igen och därav gör det honom "snarkig" ;-)

3 kommentarer:

 1. Vad skönt att det blev "godkänt" nu. För Alfreds skull framför allt. Förstår ångesten. Herregud, vilket dåligt samvete jag hade haft. Hihi! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Va skönt att han blev godkänd! Måste vara skönt att det inte var någon hörselskada! Min son har också haft rör, iofs inte för att hörseln var jätte dålig men han hade vätska bakom och även väldigt ofta öroninflamation. Nu den 31 okt. ska vi in och ta bort halsmandlar och polyper... Wish us luck!

  SvaraRadera
 3. härligt!! fabbe hade precis samma :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!