fredag 12 oktober 2012

Jag är nästan lite avundsjuk på mej själv...

Fredagsmys är det bästa på hela långa veckan! Det är något extra med just fredagsmyset! De "fina" finglasen som det dricks dricka ur och just ikväll JULMUST!;-) Hemmagjord pizza på menyn och nu tv häng med mej själv. Ja för alla 3 somnade med varsin klubba hängandes i mungiporna;-)
Just nu känns allt så himla bra! Nästan så att jag får nypa mej själv i armen och inse att jag inte är mitt uppe i en dröm, utan detta är min verklighet! Jag är nästan en gnutta avundsjuk på mej själv som har så underbart fina ungar, sambo, hus, jobb, finaste vännerna och alla är friska och krya!
Just det här med att jag är lite avundsjuk på mej själv fick mej att blicka tillbaka på ett inlägg som jag skrev när Fabian var 2 dagar gammal! Vi levde i den där underbara bubblan som man bara gör när man har en nyfödd bebis i sitt hem! Och då minns jag att jag oxå nästan kände mej avis på mej själv;-) (Så för er som vill, kanske har lite tråkigt eller som kanske rent av är lite nyfiken på hur mina tankar var innan Fabian föddes, under tiden och efter, kan läsa det HÄR;-))
Jo förresten... Allt känns sååå himla bra, förutom att jag nyss pratade med Jonas... Han berättade glatt att de hade kring 20 grader, gick i bara skjorta och skulle precis gå på en båt som skulle ta dem till en Ö och där skulle de besöka en restaurang! Vet ni vad jag sa till honom? -Fuck you och så berättade jag att vi hade nollgradigt på tempen och solen faktiskt hade visat sig här med och att jag och grabbarna hade hållt sams hela dagen lång;-)
Sen sa jag oxå att om han inte kom hem med något fint till mej, så fick han sova på jobbet hela nästa vecka;-)

3 kommentarer:

 1. Ha ha nåt riktigt fint får det allt vara!

  SvaraRadera
 2. Underbart att höra, jag är nog oxå lite avund på mig själv som har ett kanonbra liv =)
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Härligt när man fångar upp mys tillfällen tillsammans med barnen:) Ja, du har helt rätt i att vara lite avis på dig själv. Så känner jag på mig själv oxå som just nu tycker att livet är kanonis=)) Om inte mannen kommer hem med något urtjusigt:) till dig så får du barrikera dörren så får han omedelbart gå tillbaks för att sova på jobbet=)) He he he, skojar bara! Klart han fixat något till dig, eller hur? Nu ska jag förbereda lite lördags mys inför kommande kväll, har nämligen bytt mysdag från fredag till lördag. Varför? Ingen aning hi hi hi. Skickar en kram från ett mulet Uppsala

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!