torsdag 11 oktober 2012

Det har snöat glitter inatt!!!

Imorse kom Douglas nerrusande från övervåningen och jublade!!! Vet ni vad bubblade ur honom: -Det har snöat inatt!!! Hela bilen och taket är fyllt med vitt!
Jag gnuggade sömnen väääldigt fort ur ögonen och rullade upp gardinerna... Lyckligtvis hade han fel! Det var bara väldigt kallt ute och Alfred rättade honom fort och sa att det minnsan snöat glitter inatt;)
Helgens stora projekt får bli att leta fram vinterkläderna och skriva ner vad som måste köpas in för en kall vinter! Brrr... (Medans Jonas har shorts och t-shirt på sig i varma Istanbul.. Jag bitter? Nä inte alls;))
Det är en väldigt vacker morgon som denna torsdagen har att erbjuda! Jag hoppas att solen visar sig även till helgen. Japp för sol behöver trötta jag väldigt mycket av just nu!;)

5 kommentarer:

 1. åh, det kanske är solbrist jag har för jag är trött trött trött!

  SvaraRadera
 2. He, he, akkurat som Åsa sa hos oss i går tidlig da hun tittet først ut. Det har snødd i natt sa hun,og jeg tenkte herregu og spratt opp. men det var heldigvis bare rimfrost på bakken he, he.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen en helt fantastisk dag idag. :-) Här sa sonen att det är varm och ville ha shorts... Solen lyser ju. ;-) Det faktum att jag vabbar med honom idag, för att han hostat heeela natten (astma), ville han inte alls tänka på. :-) Härliga ungar!

  //Emma

  SvaraRadera
 4. Snöat glitter....hi hi!!!! ;)
  // Sara

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!