måndag 1 oktober 2012

9 år av saknad...

För 9 år sedan vaknade jag upp och fick det värsta telefonsamtalet i mitt liv....
Idag är det 9 år sedan den där obeskrivliga känslan omfamnade oss och du fina svärfar åkte upp till himlen. Så levnadsglad och så omtyckt av alla!
Jag hann bara känna dej i drygt 2½ år innan du lämnade oss. Men under den tiden fanns du alltid till hands och ställde upp på oss i vårt och torrt!
Jag vet att du hade älskat att vara med våra fina grabbar! Det gör ont i hjärtat när jag tänker på det, tänker på hur mycket mina grabbar saknar en farfar....
Jag vet att du sitter där på ditt moln och tittar ner på oss!
Fabian var så gullig när vi var och tände ett ljus på graven innan idag. Han tittade upp i himlen och sa: -Nu farfar åkt hem till himlen!
Du är så saknad här på jorden Frank. Hoppas att du har det bra i himlen och att du breder dina stora trygga änglavingar över oss och vakar över oss dag som natt♥

9 kommentarer:

 1. Många kramar till er en tung dag som denna!

  SvaraRadera
 2. Jättefint skrivet. Kram <3

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig, ibland frågar Judit om sin morfar men inte ofta, kanske för att vi aldrig går till kyrkogården eller för att vi nästan aldrig pratar om honom längre. Men när hon gör det blir jag ledsen och tycker det är synd att hon aldrig fick lära känna honom.
  kram på er

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!