lördag 6 oktober 2012

En ny favorit!

Måste tipsa er om en ny underbar favorit app som Helena tipsade om häromdagen på sin blogg! Det är nu min nya stora favorit och ni kan räkna med att alla mina bilder kommer att göras där framöver;-)! Den heter fotorus och är superlätt att använda, sånt gillas!
Märks det att jag längtar efter sommaren och värmen? Ja alltså dom 5 sol och -baddagarna som vi hade i somras...
Dessa bilder är från i somras och jag skulle ge vad som helst för att få uppleva dem en gång till just denna helgen! Sol, varma dagar, lata dagar på stranden, grilla på klipporna, titta på solnedgången, bada och dricka gott bubbel på kvällarna!
Idag ska jag köpa några lotter och så ska jag hålla tummarna stenhårt för att jag skrapar fram en storvinst. Om jag gör det så kommer jag att ta med mej familjen på första bästa plan imorgonbitti till ett varmt och soligt land i minst 2 veckor!;-) *drömmer mej bort för en stund och håller mina tummar hårt att jag drar en högvinst*

5 kommentarer:

 1. App.... Jag borde skaffa en smartphone med andra ord...? Hihi! ;-))
  Ha en skön lördag. Kram M

  SvaraRadera
 2. Cool app!
  Jag har redan hämtat den :-)
  Ha en skön lördag Karro
  Kram K

  SvaraRadera
 3. Men åh vilken rolig app! Den måste testas! Längtan efter sol och värme är ENORM här! Jag fattar inte hur jag ska överleva vintern... Eller vänta... Jag åker ju till solen den 22 dec!! Tjoho!

  SvaraRadera
 4. åh coola bilderna blev!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!