fredag 19 oktober 2012

Härliga fredag!

Denna eftermiddag/kväll har varit så där underbart mysig! Hela familjen är hel igen efter en vecka där alla har flaxat hit och dit och vi har knappt träffat varandra..... (Och så även förra veckan när vi inte träffade varandra mer än några timmar på en lång vecka...)
Vi har bara myst, ätit massor av gott bland annat ost och kex och givetvist tacos! Vad annars en fredag kväll liksom;-)
Vinet rann ner lätt som en plätt och satte sig i huvudet direkt *pang* och nu ligger jag här i sängen med mina gossar och här kommer vi nog bli liggandes resten av kvälllen! Undra vem som somnar först? Jag tror att jag kan vara ett ganska så säkert kort på att jag kommer att ta hem den vinsten;-)!
Ljuvliga helg, men oxå en ljuvlig vecka! Jag är såååå glad över mitt jobb! Känner att det går bättre och bättre för varje dag som går och jag har sååå härliga jobbarkompisar som får mej att skratta varje dag! LOVLEY!
Ikväll har jag och Jonas bara suttit ner och pratat! Vet knappt när det hände sist? Ja för det är alltid "någon" som "stör". Men som dom bästa föräldrar vi är så mutade vi dom med lite chips och godis för att bara få vara en liten stund! De får man, mutor är bra;-)
Nu ska jag återgå till mitt mys med mina älskade grabbar! Ett härligt underbart lugn har lagt sig i min kropp och jag känner mej alldels varm inombords!
Skål fredagsmys!!;-)

3 kommentarer:

  1. Mysig fredag. Fredag är bästa dan! Kram!

    SvaraRadera
  2. Känslan när man känner sig hemma på sitt jobb, när man behärskar allt och inte behöver be om hjälp hela tiden, när man hittar saker osv är så underbar.
    Kram o ha en skön helg, njut av varandra!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!