lördag 20 oktober 2012

Det är synd att det inte kommer att användas....

Jag gjorde en djupdykning in i förrådet... Ja jag fick slå mej fram när jag skulle gå dit för att inte bli anfallen av fåtöljer, kläder, skor och all annan skit som bara är inkastad där... Hur i fåglarna ska vi hitta ett system för att få en bra och fin ordning därute? Rensar minst 2 gånger om året och då är det grejer upp till taket därinne... Kanske borde fröken hamster (läsa mej) börja rensa ordentligt och slänga gammal skit som inte används istället för att säga att det kan vara bra att ha?;-)
Iallafall så hamnade jag bland kartongerna där jag har mina gamla kläder från när jag var liten, fast jag skulle hamna bland kartongerna med foton...;-) I vilket fall som helst så började jag dra i dessa kläder... Och ja viss högg det en liten aning i hjärtat på mej när jag insåg att alla dessa fina kläder aldrig kommer att användas. Nej inte på mina barn iallafall... Kanske mina barnbarn om de nu vill ha min " skit";-)
Jag hittade bland annat denna ljuvliga Malungsdräkt. Jag tror mej veta att jag visat den för länge sedan här på bloggen!? Den är såååå fin och det är en gammal moster till min pappa som sytt denna till mej.
Jo jag har ett minne av att jag bar dessa dräkter ganska så ofta vid större kalas och så... Ja så var det på min tid när jag var liten. Då var det inte glittriga tajta toppar som gällde, nej det var små dräkter! ;-)
Dessa små söta godingar har oxå hängt med! Vet att dessa var en stor favorit på mej! Str 27 och de satt som en smäck på Alfreds lilla fot! (De sitter fortfarande på och han är såååå fin!;-)) Jag minns så väl att jag satt med dessa skor på en brädhög bakom vårt hus när jag var i 5 års åldern och så hade jag en bläckpenna som jag målade dessa med... Mamma blev inte alls glad, undra varför? *fniss*
Sötaste lilla jackan som min mormor stickat och sytt! Sååå söt som socker!!  Och ja söt som socker är oxå Fabian som självklart ville pröva denna!;-)
Bland gömmorna låg oxå denna lilla bikini! Läääänge sedan den passade;-) Nu är mina bröst en aning större om man säger så.... Och ja skäggstubben under armarna får ni ta som en bonus.. *host*

7 kommentarer:

 1. Hahaha, du är helt underbar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha! Du har humor!

  Å så får jag nästan tårar i ögonen. Jag har det precis som du! Den där kartongen jag sparat med klänningar i - den står oöppnad.
  Tycker iaf att det var jättekul att se dina boys prova kläderna. De ser så nöjda ut! =)

  SvaraRadera
 3. Ha ha, störtskön bikinkiöverdel... kanske något för Bloppisen?

  SvaraRadera
 4. haha.... men jag som inte har några tuttar kanske kan få läna den där bikinin på semestern ? Finns det tillhörande trosor ? ;)
  Ha en riktigt skön dag i höstrusket !! KRAM

  SvaraRadera
 5. Men... hade du skäggstubb när du hade den blå bikinitoppen också ;-)
  Kram snygging

  SvaraRadera
 6. Åh jag minns mina skolavslutningar när vi gick mellan kyrkskolan och kyrkan. Hade nog dräkt både ettan och tvåan och sen vid konfirmation och student, fast vid de senare tillfällena så hade jag venjansdräkt. Du får hoppas att du får bli farmor till en flicka som vill och kan ha den. Snygg odd Molly, hur är de i storleken. //skånekullan

  SvaraRadera
 7. Skrattar! Jag har precis fotat min dräkt hos mamma idag. Den ska säljas, inga flickor.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!