tisdag 23 oktober 2012

Svammel....

Tisdag kväll och 2 av de "jobbigaste" dagarna är nu över! Stiger upp klockan 6:00 och sen kommer jag knappt hem förrens efter 20 på måndagarna och efter 18 på tisdagar, så det är lååånga dagar och jag är lite frånvarande här på bloggen (och ja inte bara på bloggen utan i hjärnan oxå;-)). Hoppas ni inte saknar mej allt för mycket;-)

Jag vill börja med att säga TACK, tack snälla för responsen på inlägget om bantningen! Ja och alla andra inlägg oxå för den delen, älskar alla era kommentarer!!! Härligt när så många engagerar sig och att jag inte är ensam om mina tankar;-)

Sen bara undrar jag hur i hellskotta snett våras system är i Sverige??? 1.5 års fängelse för han som rånade den där stakars mannen som låg på tunnelbanespåret för några veckor sedan... Galet vad arg jag blir.. Va fan är det för regler och rätt vi har i Sverige??? Men hade du gjort ett skattebrott så kan du ge dej på att du hade åkt in med huvudet före in i fängelse och då med dunder och brak och säkert fått sitta där i minst 10 år för det...

Mitt hår... Vad är det för fel på det??? Jag lossar värre än en hund.... På allvar, jag har aldrig i mitt vuxna liv haft så här tunt hår och det bara går av och småhåren tar snart över mitt huvud... Vad är felet??? Jag äter vitaminer (mitt val kvinna) varje dag, men nej det verkar inte alls hjälpa...

Jag är arg på våran tv oxå... Har " bara" 1,2 och 4:an.... Vad felet är? De vette fan och jag vet inte hur jag ska kunna klara mej utan Hollywoodfruarna ikväll...??;-)
Men jag kollar just nu på äntligen hemma på 4:an (Jo jag är ju kvinna så jag kan göra flera saker samtidigt;-) Hur i hela fríden ser Lollo Carter ut??? Hon måste ju för sjutton ha misslyckats med sina skönhetsoperationer? Hon ser ju ut som ett lejon i ansiktet ju;-)
Och förresten... Ni missar väl inte att tävla om denna underbara tunikan från Plain Vanilla? Nej jag tänkte väl det;-) In med er HÄR och tävla vettja, är man inte med kan man heller inte säga att man aldrig vinner något!! Och ja även ni grabbar som inte vågar erkänna att ni läser bloggen fast jag vet att  ni gör det *harkel* Så tävla ni med, tänk så glada era fruar, flickvänner, mammor eller kanske svärmor skulle bli om det just blev DU som blev vinnaren och fick överaska med denna underbaringen!!

Nu har jag svamlat klart för denna kvällen.... Och eftersom att jag knappt har några tv kanaler, så kryper jag ner i  sängen istället och tittar på de 2 sista avsnitten av Torka inga tårar utan handskar och gråter en skvätt....

8 kommentarer:

  1. Håret ja.... Det ser fortfarande tjockt och fint ut :-) Jag skulle tippa på att det har med hormonförändringen att göra, det är inte sällsynt att man med många tappade kilon även tappar hår. Hör med läkare om du är orolig. Kram

    SvaraRadera
  2. Asså, mitt hår är bortrakad i nacken pga operationen. Där kan du snacka håravfall! ;)

    SvaraRadera
  3. Du är så söööööt!!!
    Och jag tappar också hår. Tror vi ska ha vinterpäls nu....
    Skit i tv:n, njut av tystnaden i stället.
    Skönt att dina två jobbigaste dagar är över! Snart är det helg.... ;)))
    Kram på dig!
    Madde

    SvaraRadera
  4. Hej hopp, kikar in igen och lämnar ett litet spår bara..

    SvaraRadera
  5. Hej hjärtat!!
    Jag har inte varit här på ett tag. Det har varit så mycket annat.
    Kämpa på du med jobb och allt, tänk så långt du har kommit nu. Upp ur det där mörka tråkiga hålet som du var i när du inte hade jobb.

    Snygg är du också. Är det tapet på väggen bakom eller walliesar? Blev helt förälskad :-)

    Kramar Katarina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack sötaste! Det är en tavla med tyg på! Älskar den oxå!
      Kram K

      Radera
  6. Mitt hår rasar av just nu, har aldrig tidigare upplevt sånt här håravfall. Fortsätter det i samma takt kommer jag fira nyår som flintis.;)

    SvaraRadera
  7. Här tappas det också en massa, har gjort i 15 år eller nåt... Men du, hur hinner du allt? Speciellt bloggandet :-) Önskar att jag också fick till en massa bra inlägg hela tiden men det hinns ju för kattsingen inte med. Vad är knepet? Ha't bra!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!