onsdag 10 oktober 2012

Ett hundrafemtio knyck....

Åh herre min tid alltså... Denna veckan har bara sprungit bort och livet rullar på i ett hundrafemtio knyck...
Satte precis ner rumpestumpen i soffan. Samma tid som både i måndags och tisdags... Det blir lååånga dagar för mej just nu...
Jobb, gympa, föräldramöten, matlagning och ja massor av tråkiga saker som vi alla gör... Det behöver jag ju inte ens nämna...;-)
Jag har inte ens tid att blogga och ja, då är det fan illa... Är just nu riktigt skitråkig, jag vet...
Har egentligen massor på hjärtat att delge till er. Men jag måste hitta fokus så att det känns genomtänkt och inte bara stirrigt som det lätt kan bli... Jag är en gnutta arg, en gutta ledsen, en gnutta fundersam, en stor gnutta glad, jäkligt sugen på GODIS och ja massor av frågor som rör runt i min hjärna... Men som sagt, det får jag ta en annan dag när jag har tid...
Just nu är jag så uppstressad att jag inte ens kom ihåg mitt kontonnummer (som jag haft i flera år..) när jag skulle betala en räkning... Tur jag har Jonas som kan dom där siffrorna...;-)
Så för att ni ska få skratta lite så här på onsdagskvällen och inte bara lyssna på mitt jobbiga tjat om stress... Skickar jag med en bild som jag hittade häromkvällen i min dator... Den får mej att inte stoppa något onyttigt i min mun vill jag lova... Och den bilden ger mej lite extra pusch att ställa mej på CTn imorgon kväll och att jag tar den där långturen löpning i helgen... Seriös... Jösses Amelia så jag ser ut... Bilden är tagen på Teneriffa november 2005 och det är dryga 9 månader sedan jag fick Douglas... Ser ju för fanken höggravid ut ju och kolla in mina BRÖÖÖST!!!!!
Och Jonas... Ha ha, ja Jonas... Han klippte jag inte bort. (Förlåt älskling;-)) Nepp han får vara med på denna bilden bara för att han är så taskig mot mej och kidsen och åker på en långweekend till Istanbul med jobbet i helgen... Lite får han allt stå ut med när han är tillsammans med mej;-)
Och för att ni ska få skratta ännu lite mera, så skickar jag med denna bilden som jag visade för några veckor sedan...
Jag nämnde visst innan att jag var väldigt sugen på godis.. Men nej jag ångrade mej... Dessa foton får mej verkligen till att mota bort sockerhoran ur min kropp...;-)

7 kommentarer:

  1. Snyggt! Men varför har jonas pälsmössa på sig när ni är på teneriffa :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, ja du är BRA mycket snyggare nu! Ha dem framme så att du motar bort sockerhoran ;-) Kram

    SvaraRadera
  3. Du fick mig att skratta innan jag ens dragit fram hela bilden! Bra bevis på att man blir snyggare med åren...

    SvaraRadera
  4. men guuuud, jag var tvungen att titta 3 gånger för att vara säker på att det verkligen var du på den sista bilden...
    (humh, känner mig fortfarande osäker nu när jag tänker efter...)
    Du må känna dig plufsig nu, men jösses vad du förändrat dig under de senaste åren,
    Det är bra med motiverande bilder,
    och fantastiskt kul att du bjussar på dig till oss...!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!