söndag 24 maj 2009

Sumrering av en underbar helg!

Så här fin blir vår nya friggebo! En bra barnvakt. Vatten!


Tror ni att vi kom iväg vid 18 tiden i onsdags? Nä, min käre sambo kom nämligen inte hem förrens efter klockan 20.... Så vi var inte nere i stugan förrens klockan 23. Kan ju säga att det var en ganska sur Karolin han mötte i dörren då. Att jag inte lär mig att inte lita på hans tider;-)
Vi har bara slappat i massor. Jonas har snickrat på och kommit ganska långt nu. Så nu är det bara lite tapeter och golv som ska läggas! Jag har bara varit med barnen hela tiden. Så skönt när man bara kan fokusera på dom och inte tänka på städa och laga mat. Min kära svärmor stod i köket hela helgen. Så vi har bara blivit uppassade! Vi kom hem igår och hade då bästa vänner på mat! Hela bunten var supertrötta så det blev ganska tidigt men det var super trevligt iallafall!
Idag har vi varit hos mamma och firat Tommy och mamma på hennes mors dag. Ja jag vet att det är en vecka för tidigt. Men vi slog två flugor i en smäll!
Jag tror jag har fått trädgårds djävulen i mej. Så fort jag få lite tid över, piper jag iväg ut till min underbara trädgår. Jag kan ligga där och rensa i timmar. Grannarna tror väl inte att jag är klok. För jag är verkligen där jämt.
Hälsar på kossorna ute hos mormor!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!