onsdag 6 maj 2009

Douglas ♥ Tindra = Sant!


Min älskade lilla Douglas har så mycket frågor om livet och döden. En del kan man svara på direkt och en del frågor får man helt enkelt strunta i att svara på. Han frågar mycket om hur det var när han låg i magen och när Alfred gjorde det. Varför han är äldre än Alfred? Hur farfar har det i himlen och varför man dör? Hans mun går i ett. Hela tiden så säger han, Mamma och så kommer det en fråga och så går det 2 sekunder och så kommer det igen, mamma..... Många kvällar nu har han frågat mycket kring giftemål. Han tycker att jag och Jonas snart ska gifta oss. Han tycker synd om mej för att jag heter Johansson och inte Grunditz som dom andra i familjen gör.
Han är dessutom KÄR!!! Hans kärlek heter Tindra och var hos honom idag. Kärleken till henne har hållt i sig många månader nu. Dessutom är kärleken besvarad från henne! Det är så underbart att kärlek redan kan börja vid 4 års ålder!

Imorgon åker min stora kärlek till budapest med sitt jobb på nöjesresa. Längtar redan efter honom och då har han inte ens åkt;-)

2 kommentarer:

  1. ååå gud vad sött!!! vilken kärlek. klart ni ska gifta er och sen kan douglas komma och tjata att kalle ska fria till mig...

    SvaraRadera
  2. Va gulligt att han redan har en flickvän.. hihi..

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!