måndag 25 maj 2009

Dagarna bara försvinner....

När jag gick hem för att vara mammaledig för över 1 år sedan, kändes det som om jag skulle vara hemma hur länge som helst. Jag blev precis då arbetslös och behövde inte tänka på att söka nått jobb. Men nu börjar det snart att bli dax att ta tag i jobbsökandet. Jag har ingen aning om vad jag ska bli när jag blir stor. Jag har i och för sig inte sökt någon dagis plats till Alfred ännu men 5 -6 månader går ganska fort. Vad vill jag bli egentligen? Tänk vad lätt det hade varit om någon kunde säga till mej att här det här jobbet är ditt och detta ska du jobba med för det är precis dej vi söker!!!
Jag kanske ska prova på att bli stenläggare eller kanske trädgårsdarkitekt? Jag har varit ute i min trädgård idag igen ( som vanligt). Jag känner att jag inte har så mycket kvar att göra nu så jag måste ju dra igång några små projekt då och då. Så idag blev det en ny snygg kant med sten runt en blommsäng! Jag måste säga att jag blev mycket nöjd!

Jonas var hos kiroprakton idag. När han kom hem hade han beställt tid åt mej på torsdag. Han är antagligen väldigt trött på att alltid massera mej för att jag alltid har så ont i min rygg. Så nu börjar jag bli riktigt nervös. Det är nästan så att jag inte vågar gå dit. Brrr ryser i hela kroppen när jag tänker på hur det bara knäpper till i kroppen....

2 kommentarer:

  1. men om du har slut på projekt så vet jag en trädgård i skåne som det behövs fixas i.................

    SvaraRadera
  2. Kan inte du och Johanna ta över skoaffären så att den inte läggs ner??

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!