tisdag 5 maj 2009

Den nakne diskaren.....


Ja det finns ju inte så mycket att säga om denna bilden. Bara att det är ett underbart kort!! Den talar liksom för sig själv! Han är en riktigt liten klättrare våran lilla Alfred. Han är verkligen högt och lågt. Och klättrar på allt som det går att klättra på.
Inatt har han bara ätit 1 gång!!!! Han somnade vid 19 igår och vaknade klockan 00. Han fick då en flaska välling och somnade om till klockan var över 07! Kors i taket. Det kanske äntligen börjar att vända nu. Men bara för att han sov så bra så gjorde naturligtvis inte jag det. Låg vaken halva natten och hostade:-(
Idag har vi verkligen bara tagit det lugnt. Douglas är hemma från dagis fortfarande eftersom att det går magsjuka där. Så vi har myst hela dagen lång! Nu ikväll har jag varit på gympamöte. Jag ska ha 4 -års gympan och hoppas på att få lite hjälp där. Dom ville även att jag skulle köra ett pass step up pass! Det vore superroligt, samtidigt som det skrämmer mej. Fixar verkligen jag det själv? Tänk om ingen kommer för att jag är en dålig ledare....?? Men jag kanske ska hoppa på det iallafall? Ja många frågor blir det. Jag får ta mej en funderare inatt. För på natten tänker jag bäst!!

3 kommentarer:

 1. Kanonbild!!! Har en likadan här hemma. Vad smidigt det var när de satt snällt på golvet och lekte =) Vi kan ju ringa varann på nätterna du och jag. Märta sover ju inte så mycket heller och även om hon gör det så är jag också en nattänkare...
  Kul att du har jobb på G - håller tummarna för dig. Skulle va kul att ses nån dag - man blir så himla rastlös när det är sånt tråkigt väder.

  SvaraRadera
 2. klart du ska hoppa på step up-grejen! skitkul ju, och hade du varit kass hade de väl inte frågat dig tror jag.

  SvaraRadera
 3. Hehehe.. va gulligt kort..!!!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!