fredag 15 maj 2009

Middag med spiderman!


Dagen har rullat på i en väldigt rasande fart. Vi sov till klockan 10 idag! Underbart!
Vi har städat och jag har fått massor av hjälp av mina små frön. Men mest av Douglas som älskar att hjälpa till här hemma. Den lilla mannen vill helst bara riva ner sakerna man nyss har städat ihop;-)
På eftermiddagen gick vi ut till det sköna vädret. Trodde iallafall att det var skönt när man var på andra sidan fönstret. Men när vi kom ut så var där ingen värme alls. Vi gick till kusinerna för att leka va oss lite och jag fick massor av kaffe. Vår kaffemaskin har nämligen slutat att funka så jag har varit utan kaffe i 2 dagar. Min trötthet och huvudvärk kan nog bero lite på det.
Jonas kom och han gick idag. Han och hans springkompis åkte ner till Falkenberg för att sedan resa vidare till Göteborg. Det var en mycket nervös Jonas som åkte. Han trodde inte alls på sig själv. Det är klart att han fixar detta loppet. Det är ju bara 2,1 mil han ska springa;-)

Så ikväll hade jag och spiderman en mysig fredagsmiddag själva. Alfred somnade redan innan klockan 19! Så nu ligger jag och spiderman i sängen och myser och äter massor av godis!

2 kommentarer:

  1. mysig kväll..:)

    du, jag har ett önskeinlägg, eller det kanske blir lite fler..;) kan du inte berätta lite om hur du och killen träffades, hur det kom sig att ni valde alfred och douglas som namn på era barn och sen kanske ett förlossningsinlägg? om du vill såklart..:)

    SvaraRadera
  2. Jonas fixar det, vi hejar på honom. Tommy var oxå nervös när han for i morse, ska ju skjuta upp för jägarexamen idag.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!