söndag 10 maj 2009

Lyckligare med pengar?


Många säger att man inte blir lyckligare för att man har mycket pengar. Då tror jag att dom ljuger för det måste man vara! Tänk om jag hade en massa pengar som jag kunde handla för när som helst och var som helst Om jag ville ha något nytt eller göra om ett rum så kunde jag bara det, utan att behöva tänka och vrida på varenda liten krona. För just nu känns det inte alls roligt det här med pengar. Jag är nog lite konstig person med för jag ska alltid tjäna mina egna pengar och vill inte leva på någon annan. Fast om någon skulle erbjuda mej 1 miljon kronor idag som jag skulle få. Såskulle jag gärna tagit emot dom med öppna armar idag! Tänk då kunde vi fixa iordning sängkammare, altanen, tvättstugan och mej själv;-)
Men jag är superlycklig och rik på massor av kärlek. För jag har min familj och släkt och alla härliga vänner som jag älskar och får massor av kärlek av!!'

Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska komma hem. Jag längtar i massor efter honom. Ska bli så skönt att han snart är hemma igen!!!

Måste förresten berätta att igår när jag kom hem och skulle lägga Alfred i sin säng satt denna gigantiska spindel vid hans säng. Den var ca 4 cm stor och när jag petade på den och den ramlade i golvet så bara dunsade det till. En stor bumling. Jag brukar inte döda spindlar (tror att det ska bli regn då) men den här viste jag inte hur jag skulle få ut så då fick den bli mitt offer!

1 kommentar:

  1. klart en massa pengar skulle udenrlätta, men jag tror inte man automatiskt blir lyckligare. det materiella blir enklare men jag tror man skulle bråka om annat då, kanske saker som är viktigare än pengar och vilken färg badrummet ska ha.

    men hade nån lagt en miljon framför mig hade jag ju iten tvekat att ta den..:)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!