tisdag 19 maj 2009

Energi!!


Samtidigt som jag är så trött så trött så har jag en explosion av energi! Jag vill göra en massa saker, fixa hemma och ute. Fixa en STOR fest här hemma med underbara och roliga vänner! Om jag hade haft pensel och färg hemma så hade jag kunnat måla om ett rum utan att det hade varit betungande. Det är väl nu som jag verkligen ska utnyttja min energi och fixa allt det som jag vill och kan. Min kära sambo tycker inte att jag ska ha så bråttom med allt utan att vi kan göra det lite senare. Men jag måste ju passa på när jag har energi. För ett tu tre så kanske den har försvunnit och då är det bara jobbigt med allt. Jag känner mej bäst själv. Idag sov jag middag igen. En underbar liten vila på eftermiddagen när Alfred sov och Douglas tittade på TV. Man måste ju hitta dom små stunderna när man kan sova och ta hand om sig själv!
Imorgon eftermiddag åker vi ner till Mellbystrand. Jonas ska bygga klart friggebon som måste bli klar till semestern. Men vi blir nog bara borta några dagar sen vill jag ju hem och fixa lite i mitt egna hem;-)
Elvis, Douglas kusin ska oxå följa med. Douglas ville ha med sig en kompis. Så det är perfekt då har dom varandra och lika trottsiga båda två!
Så i helgen vil vi ha massor av sol, sol och åter sol!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!