torsdag 14 juni 2012

Sommarlov!!!

Det var en pirrig Douglas som vaknade innan klockan 06:30 imorse! Han har nog aldrig varit så snabb i sina kläder som idag;-)
Idag har han fått sitt efterlängtade sommarlov och han har gått ut förskoleklassen! Vart tog detta år vägen?
Alla barnen var sååå duktiga och sjöng ända från tårna;-) Vädergudarna var med oss och vi slapp regnet som hängde i luften!
Åhh jag kommer själv ihåg den där speciella känslan när man fick sommarlov, pirrig, glad och förväntansfull! Men visst var vädret bättre förr? Jag tror mej minnas att vi badade ute i samma veva som vi slutade skolan?
Söta kussarna och även bästa kompisar!!!Har alltid hängt ihop i vått och torrt och jag hoppas att det fortsätter och att jag den dagende slutar 9:an kommer att få ta ett sånt här fint kort på dem och att de fortsätter hålla ihop som ler och lånhalm;-)
 Nu väntar ett 10 veckor långt härligt sommarlov för denna goding!;-)

Så klart väntade mumsig fika på oss när vi kom hem! Svenska jordgubbar, grädde maräng, glass och chokladsås! Sa jag att det var gott! Hå hå man blir verkligen aldrig för gammal för marängswiss;-) MUMS!

4 kommentarer:

 1. Gu så härligt med sommarlov! Inte fuskande att fora in det med jordgubbar och glass:) mumsfillibabba!

  SvaraRadera
 2. Ja gud vad härligt med sommarlov=)) Hoppas att ni får en toppen sommar med mycket skoj! Och att vädret visar sig från sin bästa sida;) Apropå marängswiss, hur kan det vara så förbaskat gott, jag kan liksom inte sluta äta när jag börjar=))
  Önskar dig en fin dag tillsammans med de dina!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Och visst sken alltid solen när vi gick ut från kyrkan (på min tid fick man gå i kyrkan på skolavslutningarna...)? Efter avslutningsfikat drog vi alltid till havet och badade, vad jag minns ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka stiliga killar:)
  Har oxå för mej att när man hade skolavslutning så var det fint väder och verkligen sommar?!
  Men vi hoppas det fina vädret kommer och att alla barn får ett härligt sommarlov, och nä jag är inte ett dugg avis, har hellre 3 veckor ledigt än 10;)

  Psst kika in mitt kvällsinlägg;)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!