onsdag 27 juni 2012

Nu får det vara sista gången...

Har precis varit på arbetsförmedligen på uppföljning... Om det är någongång som man känner sig värdelös så är det när man är där... Liksom jaha här kommer arbetslösa jag och jag har fortfarande inte fått något jobb fast jag både har sökt och varit på intervju..
Men killen som jag har som har som min handledare är bara sååå bra! En glad, käck, ung (som mej;-)), ser bra ut och vet vad han pratar om!
Jag talar om för honom hur jag känner mej och han lugnar mej och säger att han ser på mej att jag inte är en sån där människa som kommer att ha svårt för att få jobb och att han och jag förmodligen inte kommer att behöva träffas så många gånger till! Det lugnar mej för stunden och jag hoppas han kommer att få rätt, ja för nu vill jag verkligen bli med jobb!
Det är ju inte direkt så att det haglar jobb på arbetsfronten nu och än mindre så lägger arbetsgivarna inte ut sina jobb hos AF...
Vi hittade ett idag som jag ska söka! Ett jobb på indiska som butiksbiträde i Jönköping! Tror det skulle passa mej väldigt bra!
Pssst... Vet ni någon som söker jobb och som vill ha en glad, käck, snygg;-), lättlärd, gillar att ta i och snäll småländsk dalkulla, så bara skrik till;-)!

6 kommentarer:

 1. Hade du bott några mil närmare hade jag kanske kunnat lösa något. Men säger som killen på arb.förmedlingen; En glad och härlig tjej som du lär inte få några större bekymmer att få jobb! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Det kommer att ordna sig! Håll ut liite till bara! Kram

  SvaraRadera
 3. Ojdå! Visste inte att du vart arbetslös...
  Samma här. Efter min mammaledighet blir jag arbetslös.
  Jag oroar mig ibland men försöker låta bli.
  Hoppas du får jobbet:)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna!! Gillar att läsa din blogg och skulle säkert gilla att se dig på Indiska oxå. Du verkar vara en "people person" - perfekt i klädbutik!!

  SvaraRadera
 5. Hade jag haft eget så hade jag anställt dig på studs!
  Lycka till,
  Kram

  SvaraRadera
 6. Du skulle passa perfekt i butik!! Dit å "tjata" vet ja!!! Jag går själv helst på dem som vågar ta steget och fråga själva. Kommer någon in och visar upp sig är det toppen! =)
  Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!