söndag 10 juni 2012

Fågeltapet?!

När vi drog fram vår skänk i köket upptäckte vi då att det fattades en bit tapet... Hmm gött lite extrajobb tänkte vi då....;-) Eller kanske inte, snarare en suck hur ska vi göra nu? Tapetsera samma tapet som innan, måla över och måste då måla hela köket så att det blir i rätt nyans....? Nej vi sätter upp en slags fjällpanel! Japp vi var rörande överens jag och min käre make sambo. Men sen ju mer jag har tänkt på den där fjällpanelen i köket ju mer har det liksom känts fel och lite för burrigt i just köksdelen där det är så mörkt och med mycket ek. Så då kom jag istället med den lysande iden att vi istället sätter en tapet där, en fondväg kort och gott! Så nu är vi återigen överens om att sätta en tapet där, en snygg, enkel och med lite mönster i!
Så i veckan fick jag en ide i huvudet om hur tapeten skulle se ut! Jag vet inte om jag har sett den någonstans? Men jag vill att den ska ha en vit botten med svarta strek fåglar och ev en eller några stilfulla burar! Visst hade det varit snyggt?!
Typ så här har jag skissat! Ja ja nu kan ni sluta skratta, jag har aldrig varit särskilt bra på att teckna och fick tyvärr inte min pappas konstnärliga ådra...:/ Nej det är inte gamar som jag har ritat, det är talgoxar och en bur! (Tänkte klämma in en liten söt fågel i buren oxå, men det var liksom lite överkurs för mej;-))
Men nu förstår ni liksom hur jag (eller vi kanske jag ska säga;-)) vill ha den! Men vart hittar jag min "drömtapet"? Har googlat men utan framgång... Ska ta mej en ev tur till staden idag och glutta på tapeter. Men ni får jättegärna tipsa mej på stilfulla tapeter med pippifåglar på!

15 kommentarer:

 1. Ha,ha,ha- Nu har jag slutat skratta och tyvärr fick du min "konstnärliga" ådra. Tror på din idè.
  Puss/mamsen

  SvaraRadera
 2. Men... varför inte måla väggen och sen teckna dit egna fåglar och burar, du är ju konstnär!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha så fint skissat :-)
  Tror det blir bra som ni har tänkt er.
  Men gud vad störigt att det visade sig saknas tapet där!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. hahahaa :D jag tycker du gjort en underbar skiss!!

  SvaraRadera
 5. *asgarv* Jag hoppar verkligen att originalet (om det finns något) är snyggare än din skiss! *fniss* Sorry.... ;-))

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Gå in på tradera och sök på väggdekor fågelbur, eller bara fågelbur om det inte funkar. Skynda för auktionen går ut om 3 timmar!

  SvaraRadera
 7. Kan tyvärr inte hjälpa dig med tapeten, men skulle jag springa på något så hojtar jag till! Trist med jobbet, men, det var säkert någon mening med det och ett roligare jobb dyker kanske snart upp? Håller tummarna!
  Hoppas att du haft en härlig söndag,
  kram!

  SvaraRadera
 8. http://www.wallstore.se/djur-c-215-1.aspx?sortorder=0&direction=0&defps=10&pagesize=54&pagenum=1&useparams=0 har du sett dom?

  SvaraRadera
 9. http://www.etsy.com/listing/50806443/birds-cage-decal-sticker-wall-logo?ref=sr_gallery_9&ga_search_query=bird+wallpaper&ga_page=3&ga_search_type=all&ga_facet=bird+wallpaper&ga_view_type=gallery

  SvaraRadera
 10. Har du kollat på Tapetorama?

  SvaraRadera
 11. Det låter som en cool idé. :)
  Kram

  SvaraRadera
 12. Hittade denna genom en blogg, boråstapeter tror det är deras boheme serie :)
  http://www.google.se/imgres?q=tapet+boheme&start=298&um=1&hl=sv&safe=active&sa=N&biw=1024&bih=476&tbm=isch&tbnid=ipK01_Z5r_pmxM:&imgrefurl=http://ennypasocker.blogg.se/category/allmant-4.html&docid=erdIV3SHoLPn1M&imgurl=http://ennypasocker.blogg.se/images/2012/birds_cage_silver_large_195925465.jpg&w=500&h=567&ei=kv3UT8-wFaza4QSSuMDHAw&zoom=1

  SvaraRadera
 13. Finns ju även väggdekor man kan använda sig av
  http://www.unikdekor.se/visa_produkt.asp?t=F%E5glar+i+vacker+bur&id=1177&lang=sv

  SvaraRadera
 14. Håller med Jenny ovan att det finns många wallstickers med fågelmotiv, tror att ferm living har några... och måste tyvärr erkänna att jag trodde det var gamar du hade ritat....
  kram j.

  SvaraRadera
 15. Pip collection har jätte fina tapeter med fåglar på!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!