fredag 22 juni 2012

Morgonpromenad!

Innan klockan slog 7 imorse var jag klarvaken... Så klockan 8 begav jag och bästa Veronica oss ut i den härliga morgonsolen på en rask promenad med massor av prat, fettförbräning, björkkvist plock och frallebulleköp!;-)
5,6 km fick dessa fötter gå och nu är dom glada och pigga! Det sägs att det ska bli regn framåt eftermiddagen... Hoppas vädergubbarna har sett fel på satelitbilderna...
 När jag kom hem stod frukosten på bordet och det var bara att hugga in i de nybakade frallorna, äggröran, yoggin och baconet! Nästan som på hotell! Min man han kan om han vill!;-)

3 kommentarer:

 1. Hääärligt med tidig morgonpromenad! Glad midsommar! :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag är väl en av alla de där 800 som tassar runt här hos dig utan att lämna någon kommentar. Är helt och hållet rent egoistiskt från min sida, och med viss släng av feghet. Har mina favoriter där jag kan smyga runt och hämta inspiration, dela skratt och ibland bara få känna igen mig. Men, idag tar jag mig i kragen och skriver några ord.

  Vill bara tacka för en härlig blogg där igenkänningsbarometern slår i taket. Förstår din mix av kärleksfrustration för man älskar ju sina barn villkorslöst, men tusan i mig vad det sliter när de inte kan hålla sams. Nu har ju jag bara ett, men som ensammamma på heltid, årets alla dagar, så tar även det på en. Fortsätt kämpa på! Tycker du gör ett fantastiskt jobb som mamma, bloggare och inspiratör.

  Ha nu en riktigt skön och glad midsommar!

  //Ann

  SvaraRadera
 3. Ååh, vilken underbar morgon! Helt perfekt start på dagen! Hoppas att resten av dagen går i samma tecken och att vädergubbarna sett helt åt skogen fel!

  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!