lördag 9 juni 2012

Huvudvärk AB

Som vanligt numera så rinner rödvinet ner som vatten... Jösses va gott det är;-) Och JA det känns i huvudet idag, huvudvärk AB kan man säga!;-)
Jag hade tänkt fira denna fredagskväll med mina vänner att jag blivit med jobb, men det inget firat för nytt jobb... Vi firade och hyllade livet med prat, kärlek, vin och skratt istället... Guuud så trevligt!
Ja ja nu är det som det är med jobbet och det var väldigt synd om det företaget att de missade en sån bra tjej som mej på sitt företag;-)! *fniss*
Gårdagens mat blev hederllig fredagstaco! Kidsen fick bestämma när vi var och handlade och så klart ville de ha tacos;-) Perfekt med sån mat som man kan förbereda om man får ta sig som man vill och vad man vill! Till efterätt gjorde jag lakrits- och halloncoup fast jag tog färska jordgubbar istället och det blev mycket smarrigt!!
Nu ska jag och mitt huvud försöka få gjort något här hemma... Ja för någon utomhusvitselse verkar det ju inte som det blir idag... Ja det regnar som vanligt... Skitväder:-((

3 kommentarer:

 1. Fin livsbejakande bild på tre galanta damer!
  När du skriver om vinet så rinner snålvattnet till, har faktiskt inte haft möjlighet att dricka den mängd vin jag velat på över ett år! Mycket jobb, mycket barn, mycket annat i livet som krävt total uppmärksamhet. Men på semester smäller det, då släpar jag ner min favoritfåtolj i kohagen brevid vår sommarstuga och tar med mig några pavor. Det blir några timmars marathondrickande. Sist jag gjorde det så "anade" jag faktiskt vad livet egentligen innebär, tre kor stod och tittade på mig, den ena gick fram och slickade mig i pannan! Det blev själarnas symfoni....händer mycket när man dricker vin!
  Ha en fin helg!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Underbart med härlig fredagskväll!! Huvudvärken är säkert värt det..:-)
  Trist med jobbet men det kommer fler ska du se! Gå runt och sök där du skulle vilja vara. Kanske har de just den dagen blivit utan personal eller sommarjobbare. Man vet aldrig, du kan ju bli räddaren i nöden!
  Hoppas solen kommer snart!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Mysig kväll!
  Tack för receptet :-)

  Var kanske värt huvudvärken så här i efterhand!

  Kram K

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!