söndag 17 juni 2012

Bästa träningsveckan!!

Denna träningsveckan är jag sååå grymt nöjd med! Jag har fått till både konditionspass och styrkepass! Nu hoppas jag att kroppen vill fortsätta samarbeta med mej resten av sommaren så att jag får till mer såna här kanonveckor! Dock måste jag försöka komma ut på längre löparspass... Mmm jag har ju min utmaning mot Jonas  som flåsande mej i nacken... Den 1 juli närmar ju sig med stormsteg... Dock vet jag att jag redan har vunnit över honom så egentligen skulle jag kunna lägga mej ner och skita i att utmana honom... Skippa att springa milen på under 55 minuter... Men jag är en tävlingsmänniska ut till fingerspetsarna, så har jag slagit vad om något så ska jag banne mej hålla det;-) Och ja, envis är mitt mellannamn! *fniss*
Jag vill så gärna anlita en PT! Någon som kan guida mej igenom olika träningsformer, visa så att gör jag rätt och vad och vart det förbränner som bäst! Kort och gott försöka forma till min kropp snyggt!;-) Ja för det är faktiskt supersvårt själv...
*harkel* Sen kanske man inte ska dricka en massa vin på lördagen så att man förstör all den braiga träningen som man byggt upp under veckan som jag gjorde igår... Kan säga att jag har mått som jag har förtjänat idag... Men å andra sidan så måste man ju få njuta av livet ibland...;-)

Så här har iallafall min träningvecka sett ut:

 • Måndag: Morgon: Konditionsträning 15 minuter cykling, 15 minuter löpning, 15 minuter rodd och 15 minuter CT
 • Tisdag: Morgon: Styrketräning; armar och axlar. Kväll: PW 8 km/1:07min
 • Onsdag: Morgon; Samma som måndagens pass 15*4. Kväll PW 5,5 km/46 min
 • Torsdag: Kväll; PW 1 mil/1:24
 • Fredag: Ledig och slö!
 • Lördag: Eftermiddag: 2,6 km löpning/14 min Styrketräning; armar och axlar
 • Söndag: Slö och häcken full med en gnutta halsont och en smula bakis....
Visst får jag vara stolt över denna träningsveckan?!;-) Det är jag och tror jag ska köra på ungefär samma upplägg denna veckan som kommer om nu inte herr halsont kommer på besök, vilket jag absolut inte hoppas...

10 kommentarer:

 1. Gött att kunna träna två gånger om dan...är riktigt avis!
  Här får jag vara glad om jag hinner ut/på gymmet varannan kväll om jag har tur...:(

  Kör hårt och klart astt man måste njuta av livet också!! :-)
  Kramar M

  SvaraRadera
 2. Grym träningsvecka!
  Jag kan absolut rekommendera en PT, jag hade det nåt år och då hade jag inte ont i ryggen under den tiden. Tyvärr blir det jävligt dyrt i längden om man kör regelbundet 1-2 ggr per vecka. Men har man inga skador då är det perfekt att ta enstaka gånger och köra själv däremellan. Testa!
  Kram och kämpa vidare

  SvaraRadera
 3. Duktig tjej! Heja heja!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Snyggt jobbat! Jag gnatar på jag med. Imorgon är det vägningsdags. Är inte i närheten av mål ännu, även om jag misstänker att jag kan ha nått första målet, -5kg till midsommar imorgon. Jag vill börja styrketräna men får nog vänta till efter operationen i slutet av sommaren.

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat! Självklart ska du vara stolt! :-) Kram

  SvaraRadera
 6. Kör två minutersintervaller vetja..... spring två min och vila en och kör åtta intervaller...... obs - gå inte ut för hårt på de första intervallerna, du ska orka åtta stycken. Då får du upp tempot och övar springmusklerna som springer fortare.

  SvaraRadera
 7. Du är såå duktigt!!! Du lär klara alla mål du sätter upp det är jag säker på. Nåt positivt med att du inte har jobb just nu, sommar och du kan träna nästan hur mycket du vill. Men klart jag hoppas du får ett jobb snart, men kanske inte förrän i augusti :)?
  kramis

  SvaraRadera
 8. Grymt bra jobbat av dig! Jag vet att jag har ställt denna fråga förut, och inte fått svar...men det förstår jag ju med tanke på att du har så många fina läsare och förmodligen miljontals med frågor/kommentarer dagligen!
  Men nu ställer jag frågan igen ( hoppas på svar )
  Du har ju under en tid hållt på med din kost och gått ned en massa kilon...vilket har resulterat i en alldeles ypperlig figur!
  Du är verkligen jätte snygg ( har hört att med smicker kommer man långt...så man kanske får svar denna gång..höhöhhöh )och nu kommer frågan: vad har du gjort? Vad äter du för kost? Motionerar har jag ju som sagt sett och läst...vilket är jätte bra! Men vad äter du för mat?
  Miljoner med kramar till dig!//Amie

  SvaraRadera
 9. Åh tack snälla! Ett inlägg kommer om det, jag lovar dej! Förlåt att jag inte svarat innan!
  Kramar i massor K

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!