fredag 15 juni 2012

2 månader efter!

Ni minns att jag lovade mej själv efter min målgång på -20 kilo i april månad, att jag skulle lägga upp en kroppsbild på mej för att visa resultat att jag fortfarande kan hålla min vikt!
Tyvärr kan jag inte skryta med att jag har hållt den.... 2,5 kilo upp sedan april. *suck* Och vågen visar numera 68,8 kg istället för 66,3 kg...
Nu är det ju inga märkbara kilo som syns... Nej men det sitter ändå och gnager därinne dom där 2,5 kilona...
Jag är ju av den människiostorten att jag måste få skylla ifrån mej lite... Just nu är tant röd på G och då som kvinna (ja till alla er män som inte vet) kan iallafall jag pendla upp och ner på 1-2 kg innan hon är på ankommande, så just nu är min mage svälld som en gravid...
Sen ska jag inte sticka under stolen med att det har ramlar in både den ena och det andra genom min mun... Men va fasen jag måset ju få njuta av livet oxå! Jag är rätt hård mot mej själv på veckorna och försöker undvika dom flesta kolhydrterna och socker. Men så kommer helgen smygandes och då är ju det där glas vinet så fantastiskt gott och all denna goda mat som jag absolut inte kan avstå från...
Just nu är jag inne i en sjuhelvetes bra träningsperiod. Men mer om det på söndag då ni ska få höra om mina resultat;-)
Bilden till vänster är från den 19 april och den högra från imorse!;-)
Nästa "visning" av min kropp blir om 2 månader alltså i augusti månad... Jag hoppas inte ha gått upp så mycket då, men jag vet hur det brukar vara under semestertiderna... Mycket vin, god mat och goda efterrätter... Mmm livet är fullt av frestelser och jag önskade jag hade den karaktären att stå imot då, men just under dom där sommarkvällarna har jag väldigt svårt för det och då försvinner hela min karaktär;-)

10 kommentarer:

 1. Jag skulle gissa på att dom där 2,5 kg lika gärna kan vara muskler. För du ser mer fit ut på den senaste bilden.
  Och hur som helst så tycker jag att du är grym som kör på! Och ibland så måste man faktiskt få unna sig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Emilie Johansson15 juni 2012 11:35

  Håller med om att du ser mer "fit" ut på den nyaste bilden =)
  Jättefin är du Karro!
  KRAM <3

  SvaraRadera
 3. Syns inte!!
  Snygging som alltid.
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Vikt kan vara väldigt missvisande..!! Muskler väger mer än fett! Strunta i vågen tycker jag :)
  Du ser superfin ut!!!

  SvaraRadera
 5. Tycker att du ser mer vältränad ut på bilden från imorse. Supersnygg! Tänk inte för mkt på kilona. Ju mer du tänker kilon, desto fler lägger du på dej. Tänk vältränad!!!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. du kommer inte att ha gått upp ett gram :) klart man ka unna sig, du håller ju igång och tränar också - du är superduktig!

  SvaraRadera
 7. Du ser smalare ut på den högra - men du e fasen assnygg på båda!! Klart du kommer hålla det, du e ju fana på träning och allt! Jag tvivlar inte en sekund.

  Sv: GUD vad roligt att både du och Jonas kommenterade på min blogg igår! Jag garvade högt!! Fina blommor du fått!!
  Kram på dig, söta.

  SvaraRadera
 8. Duktig du är! Du måste ju byggt muskler när du sprungit. En annan gråter varje gång man står på vågen. Men är man gravid får man väl räkna med några kilos uppgång...

  SvaraRadera
 9. Nu ska man inte komma med undanflykter och annat.. ;-)) Men kan det inte vara så att du fått mer muskler när du tränar??

  SvaraRadera
 10. Säger som Anna, du ser mer tight ut på senaste bilden.
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!