söndag 10 juni 2012

Att det ska vara så svårt att göra coola snygga kläder till grabbar....

Efter lunchen idag fräste jag och min käre vän Veronica in till storstaden Jönköping för lite shopping!
Jag skulle shoppa kläder till Douglas skolavslutning som äger rum på torsdag och jag fick helt fria händer att köpa vad jag ville för honom!
Även tapeter skulle det tittas på, men det verkade visst som om halva småland var just på A6 denna regniga och trista söndag, så köerna var meter långa så det hanns liksom inte med....
Men några klädesplagg fick följa med hem och jag kunde ha shoppat som en liten galning till just mej själv! I varje butik som vi var inne hittade jag något, men jag fick hejda mej själv, man blir ju inte precis fett rik på att gå hemma och vara arbetslös...
Men som sagt så var jag ute efter något fint till Douglas skolavslutning och jag blir såååå arg... Seriös ska inte barn med str 134 och uppåt ha några fräna, snygga och poppiga kläder? Nej det verkar banne mej inte så:-( Bara barnsliga tråkiga kläder i varje affär och när jag hittade lite mer coola så var det i små storlekar...
Men hade jag haft en tjej så hade jag lätt kunnat köpa minst 10 par underbara fina sommarklänningar... *suckar högt* Att det ska vara så svårt att göra coola snygga kläder till grabbar??
Hittade till slut röda chinos på stadium och en blå enkel skjorta på KappAhl... Men jag hade istället velat haft en snyggare pike med lite tryck på...
Kanske borde man slå sig in i barnklädes branschen och tillverka coola kläder till ett billigt pris till grabbar över 5 år!;-)

Klädhögen som fick följa med hem idag:: Gröna jeans till Alfred, Lindex. Röda chinos stadium, t-shirt och skjorta KappAhl till Douglas. Oversize blus från KappAhl och jeansskjorta från Lindex till mej!;-)

6 kommentarer:

 1. men oj jag tycker det finns så jättemycket snyggt till Fabbe nu:) Han har stl 146 och det finns ju jeans och shorts och t-shirts i snygga färger. HM och Cubus är de ställen där vi oftast hittar åt honom.
  Hittade examensoutfit åt honom på hm igår,hade tur med stl för en gångsskull.
  :) Hoppas ni hittar ngt!

  SvaraRadera
 2. Nä det är lite småtrist utbud emellanåt men då och då hittar jag faktiskt skitfräcka kläder till Lukas. Värre med tjejerna då där det redan ska vara väldigt tajt och vuxet mode :-(

  Kram K

  SvaraRadera
 3. Jag håller med! Utbudet till killar är överlag oftast skittråkigt:/...
  Varför ska det va så? In i branschen Karro, tuta o kör, tuffare kläder till smågrabbar!!
  :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag håller oxå med! Har två grabbar i samma storlek - men vaaaar finns de fina tuffa häftiga och inte svindyra kläderna??

  SvaraRadera
 5. Jag har också hört många pojkmammor som tycker att klädutbudet är mycket sämre för killar.. trist. Men du hittade fina kläder!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Håller verkligen med! Min grabb vill ha färgglada roliga kläder och jag tycker det är skitsvårt att hitta. Från 134 och uppåt är det så trist, mycket mörkblått och tråk, tråk, tråk!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!