måndag 25 juni 2012

En stuga i skogen!

Vi gör som de flesta nog gör just nu, planerar semesterfirandet! Eller ja dom flesta av er kanske redan har planerat in eran semester för länge sedan och inte är ute så sent som oss?;-)
Vi har ju vår stuga i Mellby som vi tänker vara i så mycket som det går! Men sen vill vi ju förstås hitta på andra roliga grejer, så som att åka till Göteborg och gå på Liseberg och kanskUniverseum !?
Vi har även planerat att kanske åka till Stockholm, ja bara vara. Gå och vara lite turistig med våra gossar!
Vi ska åka ner till Tosselilla som är Skånes sommarland och bo i stuga (om vi hittar någon?) där i några dagar med 2 andra kompispar och en massa härliga ungar!
Men så skulle jag oxå vilja komma bort från ALLT! Bara vara ett slag. Bo i en liten stuga mitt i skogen med en liten sjö vid knuten, utan varken el eller vatten! Sååå ljuvligt! På kvällarna får man tända massor av ljus, krypa in och bara mysa. Slippa allt runt om så som tv, datoror och telefoner.. Bara umgås (ligga, ligga, ligga och vårda kärleken;-)) och spela spel, umgås och bara vara!
Mmm det är mycket vi vill hinna göra på 4 veckor..;-)
Vad ska ni hitta på i sommar? Har ni några platser som ni tycker är ett måste som jag och min familj bör besöka denna sommaren! Vi är öppen för ALLA förslag!;-)
Och ja så klart så hoppas vi på bra väder... Inte sånt här skitregnande... Men bor man i Sverige så verkade banne mej som man får räkna med sånt här väder...:-(

8 kommentarer:

 1. Hör gärna av dig om du tittar hit till Sthlm :)

  SvaraRadera
 2. Klart ni ska till Stockholm ;-) /Helena

  SvaraRadera
 3. Låter som en härlig semester tycker jag :)!
  Vi har 10 dagar på Öland bokat med husvagnen, sedan tar vi nog resten av ledigheten som den kommer. Skönt att inte ha hela semestern uppbokad, ingen som vet hur denna sommarn ter sig :€.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Med tanke på höstens resa har vi inga jätte planer för den stundande sommar semestern, men nåt kul vill man ju göra, så ett par dagar i göteborg blir det nog - och då ska vi givetvis passa på att besöka Liseberg !
  Annars blir det säkert mycke strandhäng och några dagar i stugan.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mysigt! Vi ska oxå till tosselilla, ser fram emot det. :) när ska ni dit?

  SvaraRadera
 6. Men det var sol idag när jag vaknade! Hoppas ni har samma väder. :-)

  Kram M!

  SvaraRadera
 7. Härligt att se att det inte bara är jag som säger fel :) Universeum heter det ju ;)
  tipsar om Hotell 11 i Eriksberg/Göteborg. Dom brukar ha bra paket erbjudanden, mysigt vid vattnet och båten Götheborg ligger där, samt att man kan hoppa på älvsnabben(funkar som en buss fast är en båt) utanför som tar en över på centrum sidan av vattnet. Kram
  http://www.hotel11.se/Erbjudanden_2__1053.html

  just det dom har såklart relax med bubbelpool på taket :)

  SvaraRadera
 8. När ni är i stugan tycker jag ni ska åka till Hovs hallar o Kullaberg, ifall ni inte redan brukar åka dit vill säga.... o vid fint väder är ju Hallands väderö helt underbart. Har inte varit där på typ 20 år men planen är varje år att åka dit.... men vädret brukar sätta stopp!
  Såklart får ni oxå svänga förbi oss i stugan och säga hej, oplanerade besök är ju alltid kul.
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!