måndag 18 juni 2012

Årsmöte av mysklubben!

Vi började dagen si så där bra... Klockan ringde vid 7, men någon (läs jag) råkade visst stänga av den och sen vaknade vi inte förrens klockan 8... Inte för att vi måste ha jättebråttom till dagis, men jag vill ändå hålla tider! Klockan 8:20 stod vi på parkeringen, bara 5 minuter sen;-) 
Sommarlovs¨feeling för Douglas! Han och jag ligger här i sängen och bara är! Han njuter och jag snorar..... Känns som om jag precis har blivit överkörd av en lastbil och halsen värker... Buhu jag vill verkligen inte bli sjuk nu... Sååå typiskt... Så vi väljer nog att ligga här i sängen och bara glo på tv tills de små grabbarna kommer hem!
Förr när Douglas var liten kallade Jonas mej och Douglas för mysklubben! Vi kunde ligga till sängs en hel dag utan problem och glo på  tv;-) Och då snackar vi att han var kring 1-2 år;-) Tror vi får sammastråla till ett årsmöte av mysklubben idag;-) I lööööv och mysa och han lika så;-)
Doluglas gillade tydligen inte min andedräkt... Han sa att den luktade konstigt... Hmm en blandning av halsont och kaffe luktar kanske inte så gott?;-) Enligt honom luktade det stark rutten choklad... *fniss*

2 kommentarer:

  1. Åhhh passa på å mys å njut så mkt det går bara ;) det är ju inget sol å bad väder direkt heller i dag "fniss" pigga på dig riktigt ordentligt nu <3 massor med kramar/Katarina L

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!